12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisIngrid Gjessing Linhave deler sørgelig beskjed - dette er grunnen til at...

Ingrid Gjessing Linhave deler sørgelig beskjed – dette er grunnen til at hun blir borte fra skjermen

- Annonse -

Den norske TV-serien som fikk en hel nasjon til å stoppe opp, «Demenskoret,» blir tilbake i 2024. Dette ble bekreftet av NRK i en pressemelding utgitt på fredag. Serien, som har rørt ved hjertene til folk over hele landet, starter innspilling av sin andre sesong i slutten av august.

Det hele startet med en unik idé. Programleder Ingrid Gjessing Linhave og dirigent Kim Wigaard dannet et kor for mennesker diagnostisert med demens, og debuterte med en konsert i en fullsatt sal i Oslo. Det ble grunnlaget for «Demenskoret,» som raskt ble en braksuksess på NRK.

- Annonse -

Dette er meldingen hun delte for 1 år siden.

«Musikk har vist seg som et eksepsjonelt middel for å nå ut til mennesker med demens,» sa Linhave i et intervju.

- Annonse -

Ikke bare har TV-serien fanget nasjonens oppmerksomhet, men den har også tjent høy anerkjennelse i form av Gullruten-nominasjoner. Det endte med at serien vant den gjeve Publikumsprisen tidligere i år.

De vant også publikumsprisen med det populære programmet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av K I M W I G A A R D (@kimwigaard)

Til tross for gleden over en ny sesong, kommer det en bittersøt nyhet: Ingrid Gjessing Linhave vil ikke være en del av seriens fortsettelse. Dette ble nylig avslørt av Linhave selv, og mange fans har uttrykt skuffelse.


Mens fraværet av Linhave utvilsomt vil merkes, er forventningene til den nye sesongen høye. «Demenskoret» har allerede forandret måten vi tenker om demens og musikkens helbredende kraft. Det blir spennende å se hva den kommende sesongen har å by på.

I en pressemelding har hun skrevet følgende:
– Å jobbe med «Demenskoret» er det fineste og viktigste prosjektet jeg har vært med på. Jeg er uendelig stolt av hva vi fikk til. Da vi spilte inn serien fikk faren min demensdiagnosen, men nå har situasjonen jeg står i som pårørende blitt vanskeligere og mye mer omfattende, så jeg blir dessverre ikke med videre inn i en ny sesong. 

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Den lille jenta veide bare 500 gram da hun ble født – men se henne i dag, 7 år senere!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -