10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisIngrid Gjessing Linhave deler den triste beskjeden: «Jeg begynner å gråte...»

Ingrid Gjessing Linhave deler den triste beskjeden: «Jeg begynner å gråte…»

- Annonse -

Ingrid Gjessing Linhave, en av Norges mest kjente og populære programledere, har en imponerende karriere som programleder. Med mange års erfaring, har hun ledet en rekke TV-programmer, inkludert «Idol», «Nytt på Nytt» og «Kvelden før kvelden».

- Annonse -

Linhaves varme og folkelige lederskap gjør at det blir en glede å følge henne på skjermen. Nå er hun aktuell med programmet «Demenskoret» på NRK, hvor seerne får følge 15 personer med demens på deres vei til å synge foran en full sal på Chat Noir i Oslo.

Med egen erfaring som pårørende til familiemedlemmer med demens, bringer Linhave et dyp innsikt og en varm forståelse til programmet. Ingrid Gjessing Linhave er en dyktig programleder med en lang karriere full av suksess.

I desember sa hun følgende til NRK:

- Annonse -

– Jeg er både pårørende som datter og som barnebarn. Og har forholdt meg til demens siden jeg var barn. Nå i voksen alder har jeg som pårørende fått kjenne på hvor tungt og tøft det er å prøve å skape en verdig, innholdsrik og god hverdag for den som har demens.

Hun forteller også om den tøffe tiden som også rammet henne i coronatiden.
I podcasten Summa Summarum har hun sagt følgende:

– Jeg begynner å gråte bare jeg tenker på det. Jeg har kanskje ikke mer grunn enn andre som syntes pandemien var jævlig, men de som bare synes pandemien var slitsom, de kan gå og ta seg en bolle.

Under korona-pandemien ble faren til Ingrid rammet av både demens og Parkinsons, og måtte plasseres på et avlastningshjem. På grunn av den pågående pandemien var hjemmet så dårlig bemannet at Ingrid og hennes familie ikke kunne besøke sin kjære.

Ingrid forteller med tårer i øynene om hvordan de oppdaget at avlastningshjemmet var så dårlig bemannet at de følte seg som om de hadde forlatt faren sin. Han endte opp med å falle ut av sengen og lå uskadd i en lengre periode skriver Klikk. 

Hun legger også til følgende:
– Det var bare kaos. Jeg bekymret meg så mye at jeg gikk helt i kjelleren. Jeg har vært helt vrak, fullstendig ute å kjøre.


Hun har nylig delt dette på sin Instagram konto.

La oss sende henne mange gode og varme klemmer.
Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Bjørn Eidsvåg tar til tårene etter denne handlingen i «Hver gang vi møtes»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -