10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisIngrid Bjørnov med viktig beskjed - som alle burde få med seg:...

Ingrid Bjørnov med viktig beskjed – som alle burde få med seg: «Nedtelling til…»

- Annonse -

Ingrid Bjørgvin Bjønov er en norsk pianist, komponist og musikkpedagog født 24. mai 1963 i Oslo. Hun er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Indiana University i USA.

Bjønov har et bredt musikalsk virkefelt og har både spilt som solist med orkestre og som kammermusiker. Hun har også komponert musikk for flere teaterforestillinger og filmproduksjoner. Bjønov har gitt ut flere soloalbum og har også samarbeidet med andre artister, blant annet med vokalist Kari Bremnes.

- Annonse -

Hun deler ofte ting ifra sitt eget liv i sosiale medier. Tidlig i mars så feiret hun at det var blitt 75 tusen følgere på Facebook.

Søttifemtusen følgere!!! Hjertelig takk alle som én. Dere holder meg i gang ❤️

Publisert av Ingrid Bjørnov Søndag 5. mars 2023

Bjørnov startet en stiftelse som heter Dagsverk for Down, og nå har hun delt en liten påminnelse om den viktige dagen som snart kommer.

Dagsverk for Down er en stiftelse som ble grunnlagt av Ingrid Bjørnov i 2015. Stiftelsens formål er å forbedre vilkårene for personer med Down syndrom i Norge, ved å øremerke innsamlede midler til organisasjoner som bidrar til synliggjøring og inkludering av personer med Down syndrom. Målet med aksjonen var å samle inn én million kroner til et digitalt kunnskapssenter, som senere ble realisert som den digitale kunnskapsportalen «Oppsiden». Siden oppstarten har aksjonen vokst og blitt en årlig dugnad på Verdensdagen for Down syndrom 21. mars. I 2020 ble aksjonen primært digital med en livestreamet konsert med Ingrid Bjørnov, som resulterte i en rekordsum som nå forvaltes av stiftelsen Dagsverk for Down. Du kan lese mer på hennes egen nettside. 


- Annonse -

I denne forbindelsen har hun lagt ut følgende melding på Facebook før Verdensdagen for Down syndrom, som er den 21. mars.

Nedtelling til hjertesak no1. Lavterskelaksjonister, reis dere! #21mars #worlddownsyndromeday

Publisert av Ingrid Bjørnov Fredag 10. mars 2023

Det er virkelig et flott tiltak hun har satt i gang, noe vi mener alle burde få med seg.
Del gjerne videre slik at flest mulig får med seg dette.

LES OGSÅ: Christopher Robin Omdahl deler ærlige ord etter han forlate kompaniet: «Jeg har egentlig..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -