-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisIngrid Bjørnov med gladmelding som alle må få med seg

Ingrid Bjørnov med gladmelding som alle må få med seg

- Annonse -

Ingrid Bjørnov(59), er Norges humorpianistinne, har en variert musikalsk karriere. Fra å være del av duoen Dollie på åttitallet til å utforske roller som komponist og arrangør, har hun satt sitt preg på norsk underholdning.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov)

- Annonse -

Nylig delte hun en gledelig overraskelse med sine fans på Instagram. Hun avslører sitt nye spennende prosjekt om å lage en symfonisk versjon av den legendariske sangen «Den du veit», opprinnelig fremført av den avdøde artisten Marius Müller(40) som døde i 1999 i en bilulykke.

Marius Müller var en betydningsfull norsk artist og låtskriver, kjent for sitt unike musikalske uttrykk og dyptgående tekster. Bjørnovs plan om å skape en symfonisk tolkning og en hyllest til Müller er en måte å bringe hans arv videre til nye generasjoner av musikkelskere.

I dag minnes vi Marius Müller med kjærlighet <3

(bildet er fra Sortland, høsten 1982, konsert med Smaa hender, foto Trond Davidsen)

Publisert av Marius Müller Mandag 13. mars 2023

Sammen med dirigent Ingar Berby og NRK`s Kringkastingsorkester, samt arrangement av Helge Sunde, har Ingrid Bjørnov tatt på seg oppgaven med å gi «Den du veit» en ny og imponerende dimensjon.
Denne tolkningen forventes å ta den tidløse låten til nye høyder, samtidig som den respekterer den følelsesladde essensen som har gjort originalen så uforglemmelig.

- Annonse -

Ingrid Bjørnovs engasjement viser ikke bare hennes egen lidenskap for musikk, men også en dypt rotfestet respekt for tidligere generasjoners innflytelse på musikkscenen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov)

Fansen kan med rette forvente en følelsesladet og imponerende tolkning av denne klassiske låten, som vil minne oss om den uutslettelige betydningen av musikk og hvordan den knytter generasjoner sammen.

LES OGSÅ: Jahn Teigens datter, Sara, med gladmelding: «Han ville elsket dette»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -