-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHelseIngen tok hans blodige symptomer på alvor – nå er han døende!

Ingen tok hans blodige symptomer på alvor – nå er han døende!

- Annonse -

Tobarnspappaen Richard Scott(41) fra Bristol, England, oppfordrer nå andre til presse på for svar når man føler det er noe galt i kroppen. Historien hans understreker viktigheten av tidlig oppdagelse og behandling.
Richard Scott la merke til endringer i avføringsvanene og ble ekstremt sliten, for to år siden, men legene hans avviste symptomene hans før han endelig ble diagnostisert med stadium 4 tarmkreft i mai 2022.

Publisert av Richard Scott Lørdag 24. april 2021

Scotts tidligste symptomer var tretthet og blod i avføringen. Senere fikk han også smerter i magen og måtte stadig på toalettet.

- Annonse -

Fastlegen tok ikke symptomene hans på alvor og det ble ikke foretatt ytterligere undersøkelser. «Som månedene gikk, vedvarte symptomene mine, og jeg stolte på råd fra fastlegen min, og fordi de ikke virket bekymret for symptomene mine, ble jeg beroliget, fortalte Scott, ifølge Mirror.

Publisert av Richard Scott Torsdag 18. mars 2021

Men Richard ble ikke bedre han følte seg uvel og gikk tilbake til legen flere ganger i løpet av året. Etter det tredje besøket i mai 2022 ble han henvist til gastroenterologiteamet for undersøkelse, og i august ble han diagnostisert med tarmkreft, og kreften hadde spredd seg til leveren!

Han har gjennomgått en seks måneders cellegiftbehandling og han ble operert for å fjerne en svulst fra leveren. Han er nå hjemme og gjør fremskritt mens han venter på råd om de neste trinnene i behandlingen, som han forventer vil inkludere en ytterligere operasjon som vil føre til at han får en stomi.


- Annonse -

«Jeg går en usikker fremtid i møte, men er fast bestemt på å gi alt jeg kan for å bekjempe denne sykdommen og tilbringe så mye tid som mulig med familien min. Jeg kan ikke endre det som har skjedd med meg, men i tillegg til at jeg ønsker svar, håper jeg at historien min potensielt kan hjelpe andre ved at de er klar over tegn på kreft og får tilgang til omsorg så snart de kan!

Del gjerne slik at flere får med seg denne viktige og sterke historien.

LES OGSÅ: Desta Beeder deler ærlige ord om Geir Aker: «Lite visste jeg da jeg…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -