Annonse

Ingen foreldre besøkte prematurbabyen på 5 måneder – Da tok sykepleieren et valg som endret alt!

Av

Da ingen besøkte den lille jenta på sykehuset etter at hun ble født, gikk en sykepleier inn for å hjelpe – og oppfylte drømmen sin om å bli mamma.

Liz Smith, sykepleier og direktør ved Franciscan Children’s Hospital i Brighton, Massachusetts, USA hadde alltid hatt en drøm om å bli mamma, men drømmen hadde ikke gått i oppfyllelse så langt.
I 2016, etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd, prøvde hun andre måter å bli gravid på, inkludert en vitro-befruktning og sæddonasjon, men ingenting så ut til å fungere. På det tidspunktet hadde hun begynt å miste håpet.
Men så en dag skulle alt endre seg for Liz.

«En dag kom jeg ut fra den medisinske enheten, så jeg en barnevogn og i den satt denne vakre lille jenta. Jeg sa til sykepleieren: ‘Hvem er denne vakre lille engelen?’»


Det var lille Gisele som var på nippet til å bli plassert i fosterhjem siden foreldrene ikke dukket opp på sykehuset. Hun var født for tidlig og hadde vært på sykehuset i fem måneder, hun ble født med neonatalt abstinenssyndrom.

Dette skyldes stort sett rusmisbruk hos mor som har skadet babyen under graviditeten.
Liz bestemte seg for å undersøke om det var mulig å adoptere henne siden mor og far ikke var skikket til å ta seg av barnet.
«Det var noe med hennes blå øyne som fanget min oppmerksomhet. Jeg kjente at jeg trengte å elske og beskytte dette barnet, sa Liz til Boston.com.

Og tre uker senere kunne Liz ta med seg lille Gisele hjem for å hjelpe henne gjennom abstinenser fra narkotiske stoffer som hun ble utsatt for mens hun var i livmoren. Hun måtte også mate henne gjennom et gastrostomirør 16 timer i døgnet.
18 måneder senere fikk Liz endelig beskjeden hun hadde ventet på i mange år, hun var Giselses offisielle mamma, adopsjonen hadde gått gjennom.


«Da jeg ble mammaen hennes var det virkelig en følelse som jeg ikke kan beskrive. Det var en lettelse og så mye å se frem til» sa Liz
Se video og hør hele historien her:

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner!

LES OGSÅ: De adopterer en baby – 6 år senere kontakter den biologiske moren dem! Beskjeden de får forandrer deres liv for alltid!

Relaterte artikler