-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemKreative tipsIkke kast brødklemmen som holder posen lukket – de kan brukes på...

Ikke kast brødklemmen som holder posen lukket – de kan brukes på mange smarte måter!

- Annonse -

Brødklemmer, de små plastklippene som brukes til å forsegle brødposer, kan vise seg å være overraskende allsidige hvis du tenker utenfor boksen.
Enten du har samlet opp en haug av dem fra daglig bruk eller bare har en enkelt brødklemme til overs, kan du dra nytte av deres nyttige bruksområder.

Her er noen smarte tips for hvordan du kan bruke en brødklemme:

- Annonse -

Reisevennlig Løsning: Når du er på reise, er det alltid lurt å ha med deg en brødklemme i lommen. Disse små klemmene kan være uunnværlige for å holde kabler og ledninger organisert. Rull opp ladekabler eller hodetelefonledninger og fest dem med brødklemmen for å unngå sammenfiltring i vesken din.

Nødsituasjonssplint: Selv om det høres litt utradisjonelt ut, kan en brødklemme faktisk tjene som en midlertidig splint for små fingre eller tær i tilfelle skade. Plasser klemmen forsiktig rundt det skadde området for å gi støtte og forhindre ytterligere skade.

Youtube

Lås til Bøker og Notatbøker: Hvis du bruker spiralnotatbøker eller mapper med hull, kan brødklemmen være en praktisk midlertidig løsning for å holde sidene sammen. Dette kan være spesielt nyttig når spiralen på notatboken har løsnet.

- Annonse -

Nøkkelidentifikasjon: Fargekodede brødklemmer kan være en enkel måte å organisere nøkler på. Fest en brødklemme til hver nøkkelring og mal dem i ulike farger for å enkelt identifisere hvilke nøkler som hører til hvilke låser.

Midlertidig Glidelåsdrager: Hvis glidelåsen på jakken eller vesken din har mistet drageren, kan en brødklemme midlertidig erstatte den. Tre brødklemmen gjennom glidelåsen og bruk den som en enkel håndtak.

Nå som du vet hvordan du kan dra nytte av brødklemmer på flere måter enn bare å lukke brødposer, kan du tenke to ganger før du kaster dem bort. Disse små plastklippene har potensial til å være nyttige verktøy i hverdagen din på måter du kanskje aldri hadde tenkt på.


Se video for flere smarte tips her:

Del gjerne videre disse smarte tipsene med dine venner. 

LES OGSÅ: Dette er den nye helsebeskjeden om Mette-Marie: «Helseutfordringer»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -