Annonse

Ikke betal mer enn du trenger – Her er 4 tips som gir deg bedre råd!

Av

Tiden da man kjøpte en vare for så å finne den til halvparten av prisen i nabobutikken, er forbi. Eller det skulle man i det minste tro! Noen av oss kaster fremdeles tusenlapper ut av vinduet. Her er 4 tips til tjenester som raskt kan gi store utslag i din privatøkonomi:

1. Prisjakt.no 
Tjenesten sammenligner en rekke artikler. Men visste du at de også har en egen app? Med denne kan du skanne strek-koden på varen du ser på med kameraet på mobiltelefonen din, og så forteller den deg om du kan få den billigere et annet sted. Genialt!

Pixabay

2. Safedeal.no 
En relativt ny tjeneste etablert i 2019, rettet mot alle som har forsikringer eller forbruksgjeld, eller skal selge bolig. De lar deg fylle ut et skjema, som de siden sender til flere selskap. Samtidig forteller de selskapene at flere andre også konkurrerer om deg. Du får ikke bare flere selskaper til å skjerpe seg og gi deg det beste de klarer, du får også valget mellom det beste fra mange friere! Var det noen som sa «The Bachelor» (Ungkaren)?

Pixabay

3. Gjerrigknarken.com
Her har du en hel nettside tilegnet deg som vil gjøre et varp; Gratis velkomstgaver, rabattkuponger, konkurranser og nyttige «kjerringråd» til sparing. Du kan til og med få betalt i skrapelodd for å tipse om ting de ikke har tenkt på!

4. Anbudstorget.no
Denne gjengen har samlet mer enn 70 bransjer og 5000 leverandører i én tjeneste. Siden ble lansert allerede i 2003, så sjansen er stor for at du allerede har hørt om dem.


LES OGSÅ: Forsikring: Du betaler for mye! – Dette er forsikringsselskapenes triks!

Relaterte artikler