Annonse

Ida (10) har fått kreft – Da gjør skoleklassen hennes noe utrolig for å støtte henne!

Av

Svenske Ida var 10 år når hun fikk diagnosen Leukemi, og hele hennes liv skulle snus opp ned.
Ida hadde nettopp gått gjennom en antibiotikakur på grunn av mistanke om Borrelia, men hun hadde fortsatt feber og følte seg dårlig, så de bestemte seg for å ta en ny time hos fastlegen.

Etter de hadde vært hos legen fikk de en telefon på ettermiddagen om at det var bestilt time på KS og de ventet på dem. De fikk beskjed om å pakke en bag med det viktigste for Ida måtte legges inn for hun hadde fått en blodsykdom, forteller mammaen til Ida til TV-programmet Sofias Engler.

Bilde: Kilde

Ida ble innlagt med gang og allerede dagen etter ble hun operert og var klar til å begynne på behandlingene. Familien fikk alt snudd på hodet, nå dreide livet seg kun om sykehus og komplikasjoner.
Ida fikk en enorm støtte fra hele klassen, hun fikk flere dikt, personlige brev og dansevideoer fra klassekameratene. Dette betydde mye for henne når hun lå og kjempet i sykehussengen.

Læreren til Ida insisterte på at hele klassen og skolen skulle støtte henne, så det ble bestemt at det skulle kjøpes inn perler til hele skolen og elevene brukte en halv dag på å perle armbånd som de kunne selge.
De startet innsamlingsaksjon «Cure cancer» hvor de skulle lage armbånd og målet var å samle inn kr. 100.000,-, men det skulle bli en helt annet sum, de klarte å samle inn kr. 950.000,-
På barnecanserfondets hjemmeside og på Instagram fortsetter de å selge armbånd og summen fortsetter å stige.

Moren til Ida forteller til TV-programmet «Sofias Engler» at læreren til Ida har vært en enorm støtte i den vanskelig tiden. Ikke bare besøkte hun Ida på sykehuset, hun kom også hjem til de i ettertid for å gi Ida hjemmeundervisning.


For en fantastisk lærer og klassekamerater som har støttet Ida i denne vanskelige tiden!
Del gjerne denne artikkelen med venner og bekjente for å vise at vi står sammen når det gjelder!

LES OGSÅ: Ida (26) har en aggressiv form for kreft – og nå ber hun om hjelp til å forlenge livet! Del denne for henne!

Relaterte artikler