Annonse

I en bilulykke mister barna sine foreldre, se hva som sker når søskene møtes etter ulykken!

Av

Den 7.april i San Angelo mistet en kvinnelig sjåfør kontroll over bilen sin og kom over i feil kjørebane, der hun front kolliderte med familien Jim og Krisa Klemens bil. Kvinnen og hennes ettårige sønn ble alvorlig skadet, men de er heldigvis på bedringens vei.

Bilde: Kilde

Familien Klemens var på vei hjem med deres fem barn, men de var ikke like heldige. Jim og hans kone Krisa omkom, det samme gjorde dessverre også den to måneder gamle datteren deres.

Angie, Zachary, Wyatt og Nicholas overlevde. Nicholas på 2 år kom fra ulykken uten store skader, mens Angie (8) Zachary (5) og Wyatt (4) ble innlagt på sykehus med store skader, skriver  KTXS.


Da Angie våknet av koma ønsket hun å se sine brødre for å forsikre seg om at de hadde det bra. Zachary måtte bruke en rullestol for å komme seg inn til søsteren. På hennes rom la han seg i sengen hennes og de holdt hverandre i hendene med tydelige spor etter den stygge ulykken.

 

Bilde: Kilde

Barnene har nå kommet seg litt etter ulykken og deres tante Teresa Burrell skriver på Facebook ; «Vi er veldig takknemlige for all hjelpen og støtten barnene og familien har fått fra personalet på sykehuset».

Barnene trosser sine skader for å kunne holde kontakten på sykehuset, de danner nye og sterke bånd som forhåpentlig kan hjelpe dem gjennom denne forferdelige opplevelsen


Vi ønsker barna lykke til og sender dem styrke og mot, og håper at de kan få et godt liv på tross av denne tragiske ulykken som kostet deres foreldre og lillesøster livet.

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner!

LES OGSÅ: En 7 år gammel gutt dør i en drukningsulykke – 10 år senere opplever Drammensparet noe sjokkerende ved gravsteinen!

 

 

Relaterte artikler