Annonse

Hvis du slutter med BH for en periode – så vil dette skje med brystene dine!

Av

Det antas ofte at personer som identifiseres som kvinner, skal bruke BH. Men hvis det ikke er det du vil, lar du det bare være.

Vi lever i en tid med økende kroppspositivitet med nye artikler som fremmer selv kjærlighet og Instagram-kontoer som viser hva «ekte kvinner» ser ut som, dukker opp hver dag.
Stor eller liten, alle brystene er vakre og alle bryst er normale. Og hvis du vil la dem henge fritt under t-skjorten, eller solkjolen, har du all rett til det.

Dette er hva som skjer om du går uten BH:


1. Formen blir finere
I en fransk studie motbevises ryktet om at bruk av BH forbedrer formen på brystene. Om du ønsker at brystene dine skal ha en naturlig form så dropp BH og smør deg med tålmodighet så skal du se at de blomstrer.

Bilde: Kilde

2. Holdningen endres
Ved å bruke BH endrer brystmusklene seg, og brystene begynner å peke nedover og de mister sin naturlige form

3. Brystene bli større
Ja, faktisk så kan de bli større! Forklaringen er at når du ikke bruker BH vil du trene brystmusklene for å unngå tyngdekraften, og det gjør at brystene blir større og du blir mer rakrygget, og det gjør sitt til at brystene vil se større ut.


Bilde: Kilde

 

4. Du sover bedre uten
Det er utrolig viktig at du er helt avslappet når du skal sove, og en stram BH vil ikke være et godt valg. Det strammer og huden trenger luft, og det er absolutt mye mer behagelig.

Bilde: Kilde

5. Det føles bedre å være uten
BH forårsaker mer skade enn nytte om du ikke bruker riktig størrelse. Har du feil størrelse kan det forverre blodsirkulasjonen og pusten. Bh-en skal sitte vannrett på ryggen, og stroppene skal stilles inn slik at du får plass til en pekefinger under hver stropp.

Hvor mye brystene dine henger kommer an på gener, vekt, hormoner, størrelse og hudens elastisitet.

Del gjerne videre slik at dine venner også kan få lese disse gode tipsene!

LES OGSÅ: Reduser ømme bryster, med disse 7 enkle tipsene!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler