Annonse

Hvis du oppdager dette på ytterdøren din – må du passe ekstra godt på!

Av

Innbruddstyver bruker dette listige trikset for å se om du er hjemme eller ikke!

Mange villaeiere spør om det er tegn på at huset er målrettet når innbruddstyver er på vei til ett nytt mål.

Innbruddstyver tester ut nye gimmicker for å få tilgang til din leilighet eller hus, noe som er bekymringsfullt for mange urbane beboere, spesielt de som bor i bortgjemte hus fordi de er mer utsatt for innbrudd selv i et dagslys.

Pixabay

Hver sommer advarer folk hverandre om at de ikke bør kunngjøre på sosiale medier når de skal være på ferie. Innbruddstyver kan følge med på Facebook eller Instagram og finne ut på den måten når du vil være borte i lengre tid.

Bilde: Kilde

Ifølge en irsk avis bruker innbruddstyver i økende grad tape for å finne ut om folk er borte fra hjemmet i lengre perioder. For dette smarte tar innbruddstyven et lite stykke tape over nøkkelhullet på husets ytterdør. Selv om du definitivt kan se tapen når du er oppmerksom på det, er det lett å overse, spesielt for eldre mennesker.


Bilde: Kilde

Når innbruddstyvene oppdager at tapen er borte når de kommer tilbake, vet de at du har kommet hjem i mellomtiden. På den annen side, når båndet er der fortsatt, vet de at du ikke har vært hjemme på en stund. På den måten kan de estimere hvor lenge og hvor ofte folk er borte fra hjemmet.

Når du drar på ferie, spør dine naboer, eller en venn som bor i nærheten, om å holde øye med hjemmet ditt. De kan sjekke om det er et stykke tape på låsen eller papp mellom døren din, og fjerne den når den er der.

Del videre for å advare dine venner om dette slu trikset! Det gjelder å passe ekstra godt på!

LES OGSÅ: Politiet advarer: Pass på hvis du ser en hvit lapp i ytterdøren –  Dette er hva det betyr! Spre budskapet til alle!

 


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler