18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Helse Hvis du drikker kaffe hver dag - vil dette skje i kroppen...

Hvis du drikker kaffe hver dag – vil dette skje i kroppen din!

- Annonse -

Enten det er på morgenen på vei til jobb, eller i lunsjen på jobben. Eller man bare rett og slett vil kose seg med en kopp kaffe med en god venn, så passer det alltid med litt kaffe.
Kaffe er godt, og det er noe magisk som skjer når man tar seg en etterlengtet kopp med kaffe!
Det er mye snakk om kaffe er bra for kroppen eller ikke. Her er en oversikt over hva som skjer med kroppen din om du drikker kaffe hver dag.

Bilde: Kilde

- Annonse -

1. Kaffe gjør deg lykkeligere
Om du drikker mer enn en kopp kaffe om dagen minsker risikoen for at man kan bli rammet av depresjon. Antioksidantene i kaffe gjør deg lykkeligere ifølge forskere.

2. Kaffe bidrar til å bedre hjernens helse.
Noen studier har funnet at det å drikke 3-5 kopper kaffe per dag kan redusere risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom og demens med så mye som 65% hos middelaldrende menn og kvinner. Andre studier har funnet ut at en daglig kopp kan redusere risikoen for å utvikle Parkinsons sykdom med så mye som 32-60%.

- Annonse -

Bilde: Kilde

3. Kaffe øker stoffskiftet
Dette er trolig den første grunnen til at folk drikker ting, uansett. Det er ingenting som å komme seg ut av sengen groggy og uforberedt på arbeidet eller skoledagen, og deretter sette seg ned med en kopp kaffe og plutselig føler man seg mye piggere og får litt energi. Studier som har blitt foretatt har funnet ut at kaffe bidrar til å øke stoffskiftet etter en trening! En studie publisert i Journal of Applied Physiology oppdaget at en idrettsutøver som tok en kopp kaffe etter trening, hadde 66 prosent økning i muskelglykogen, noe som hjelper kroppen til å erstatte energi raskt etter en hard trening.

4. Kaffe gjør deg lykkeligere
En banebrytende studie utført av forskere ved Harvard Public Health School fant ut at voksne menn og kvinner som drakk to til fire kopper kaffe hver dag, hadde 50% lavere risiko for selvmord enn de som ikke drakk kaffe.

I tillegg inneholder kaffe mange antioksidanter og fordelaktige næringsstoffer som vitaminer B1, B2, B3 og B5, samt kalium og mangan.

Alle næringsstoffer og trøsten du får fra å drikke noen kopper kaffe om dagen, vil hjelpe deg til å føle deg stort sett mye gladere i løpet av dagen!

Pixabay

5. Kaffe kan beskytte deg mot kreft
Enkelte studier har vist at kaffe kan redusere sjansen for å få kreft, selv om det ikke kan dokumenteres. Det viser seg at kvinner som drikker mer enn fire kommer kaffe om dagen har 22 prosent mindre sjanse for å bli rammet av livmorkreft enn kvinner som ikke drikker kaffe i det hele tatt, skriver Live Science.
Nå som du har lest alle fordelene med kaffe, er det bare å fortsette med denne deilige, medisinske drikken, og det smaker helt fortreffelig!

Del videre med alle dine venner, slik at de kan lese disse fantastiske fordelene!

LES OGSÅ: Ønsker du deg noe godt til kaffen i julen? Her har du en vidunderlig safranostekake som smaker jul!

Forsidebilde: Kilde

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...

Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft – Han oppfyller hennes siste ønske

I september anbefalte legen 29 år gamle Laurin Bank, fra South Carolina, USA, om å flytte bryllupsdatoen for han var ikke sikker på om...

Christine Koht deler en viktig beskjed til alle sine følgere: «Jeg ble veldig overrasket….»!

Christine Koht  har etter at hun ble rammet av en alvorlig krefttype holdt fans og følgere oppdatert i sosiale medier om hvordan det er...