Annonse

Hvilket dyr er det første du ser? Det sier følgende om din personlighet!

Av

Selv om hjernen er bygd opp likt, betyr ikke det at vi tenker likt. Forskjellige opplevelser og erfaringer gjør at hjernen jobber forskjellig ut i fra hva vi ser, lukter eller hører.

Det er veldig tydelig når vi ser på kunst, og hva hjernen tolker ut i fra hva øyet ser. Det sies også at det første vi oppfatter i et bilde kan beskrive oss som person.

Hvilket dyr legger du først merke til? Svaret vil kanskje si noe om deg og din personlighet.


Bilde: The Ink Blot

Hvis det første du så, var:

1. Flere sebraer
Du er en karismatisk person som er mest komfortabel i en gruppe. Din mantra er «sammen er vi sterke», så du kan føle deg usikker når du er alene og du må kjempe for å stå på dine egne to ben.

2. En løve
Du har et stort ego, og det vet du. Du har en sterk vilje og vil ikke gi deg om andre tenker annerledes. Du er lærer fort, noe som er bra for selvtilliten. Men du sliter med å jobbe i grupper eller i et team.


3. En fugl som sitter på en sebra
Hvis fuglen var den første du la merke til, betyr det at du har et øye for detaljer. Du er en objektiv person som liker orden. Og det er en sjanse for at du kan være en perfeksjonist.

4. En løve og sebraer sammen
Hvis du umiddelbart så begge disse sammen, betyr det at du er en god multitasker og ikke trenger å konsentrere seg hardt for å oppdage ting. Bare 5 prosent av menneskene så sebraene og løven på samtidig, ifølge undersøkelsen. Hvis du er en av dem, betyr det at du har god sjanse til å bli en god leder.

Del bildet med dine venner og se hvilket dyr de ser først!

 

LES OGSÅ: Hva ser du først på dette bildet? Det vil fortelle deg noen viktige ting om din karakter! Les svaret her!

Forsidebilde: The Ink Blot

Relaterte artikler