-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendis«Hver gang vi møtes» Ingebjørg Bratland deler en ærlige beskjeden: «Jeg er...»

«Hver gang vi møtes» Ingebjørg Bratland deler en ærlige beskjeden: «Jeg er…»

- Annonse -

Folkemusiker Ingebjørg Bratland(32) fra Vinje i Telemark, har en fantastisk stemme og behersker flere tradisjonelle instrumenter som harpe og fele.
Ingebjørg har utgitt flere suksessfulle album og har vært en viktig bidragsyter til å bevare og formidle norsk folkemusikk. Hun har også samarbeidet med flere kjente artister innen folkemusikk og har turnert både nasjonalt og internasjonalt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingebjørg Bratland (@ingebjorgbratland)

- Annonse -

Nå er hun en av artistene som deltar i årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2, sammen med Bjørn Eidsvåg, Isah, Karoline Krüger, Freddy Kalas, Kristian Kristensen og Emma Steinbakken.

I et intervju med Her og Nå innrømmer Ingebjørg at hun tidligere har takket nei til å delta i programmet, men sier at hun endret mening da hun hørte hvem som skulle være med.
«Jeg har vært litt skeptisk før, så har takket nei. Jeg er ikke så glad i å være på TV, og var derfor i tvil. Men da jeg hørte hvem som skulle være med – det var virkelig en kremgjeng. Vi er veldig forskjellige artister, så det var bra satt sammen av produksjonen. Jeg har ledd mye»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingebjørg Bratland (@ingebjorgbratland)

- Annonse -

Hun ønsket å komme seg ut av sin egen sone og åpne blikket, og mener at dette er den beste måten å gjøre det på. Dette vil gi henne mulighet til å utveksle erfaringer og inspirasjon sammen med kollegaer.


Takket være oppmuntrende ord fra sine venner Odd Nordstoga, Jarle Bernhoft og Øystein Greni, som har vært tidligere deltakere i HGVM, valgte hun å være med i årets sesong.
«Det året han var med så tenkte jeg hardt på å bli med selv faktisk. For jeg er veldig glad i Odd, han er en trygg og god venn. Fordelen nå var at han hadde vært med i forkant, så da kunne jeg få noen råd. Et par dager før jeg reiste oppover så meldte jeg Odd, Jarle Bernhoft og Øystein Greni, de siste to var med i fjor.
Da var jeg slik, «Jeg trekker meg. Hjelp! Nå trenger jeg noen inspirerende ord». Og det fikk jeg», sier Ingebjørg.

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne beskjeden. 

LES OGSÅ: Johannes Høsflot Klæbo deler sørgelig beskjed: «Jeg beklager at…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -