Annonse

Husker du «Baby» som danset i «Dirty Dancing»? Slik har hun det i dag, 33 år senere!

Av

Etter å ha spilt sammen med Patrick Swayze i Dirty Dancing i 1987, var Jennifer Grey(60) på A-liste stjernestatus, men etter suksessen med filmen, stoppet Greys karriere.

Filmen appellerte til publikum takket være det fengende lydsporet, imponerende koreografien og kjemien mellom Jennifer Grey og Patrick Swayze. Filmen ble en av de største hitene i året, og tjente $ 170 millioner over hele verden.
Patrick Swayze med sin rolle som danseinstruktøren, Johnny Castle, gjorde at han fikk flere store roller i flere filmer, som Road House, Ghost, og Point Break. Mens Jennifer Grey fikk en Golden Globe-nominasjon for å spille Baby Houseman, fortsatte hun senere å lage flere glembare TV-filmer.

På 80-tallet bygde Jennifer Grey opp sin cv sin med mindre roller i Reckless, American Flyersog Cotton Club.
I Red Dawn, historien om en gruppe tenåringer som slår seg sammen for å bekjempe sovjetere som invaderer Amerika, opptrer hun sammen med Swayze, C. Thomas Howell, Charlie Sheen og Lea Thompson.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

the times of our lives… #oscarthrowback #patrick #patrickswayze #dirtydancing #80s #thetimeofourlives

Et innlegg delt av Jennifer Grey (@jennifer_grey)

Hennes store gjennombrudd kom med rollen Jeannie Bueller, den sjalu søsteren til sin bror i 80-tallet klassisk, Ferris Bueller’s Day Off.

I 1989 tok hun en operasjon for å endre sin karakteristiske nese.
«Jeg kom inn på operasjonsbordet som en kjendis, men kom ut som en anonym. Det var som å være med i et vitnebeskyttelsesprogram, eller bli usynlig.» sa Jennifer Grey til Mirror i 2012.
Hun var også utsatt for en bilulykke med sin daværende kjæreste, Matthew Broderick, hvor to mennesker mistet livet. Broderick var sjåfør og kjørte over i feil kjørebane og frontkolliderte med en Volvo.
Hun fortalte i et intervju med People at hennes ambisjoner endret seg etter bilulykken i Irland.


«Virkningen var følelsesmessig og fysisk. Kroppen min var aldri den samme, hodet mitt var aldri det samme, ambisjonen min var aldri den samme.», sa hun til People.
Etter ulykken fikk hun påvist kreft i ryggraden.

«Ryggraden hennes var på vei til å falle av. Hvis hun hadde falt eller kommet i en alvorlig ulykke en gang til, som hadde gjort at hodet hennes ble skadet, hadde det gjort alvorlig skade på ryggraden hennes. Vi snakker altså om en total lammelse,» sa legen Doktor Robert Bray til CBS.

Ryggmargen ble komprimert og kirurgen plasserte en titanplate i nakken for å stabilisere den. Han fant også et mistenkelig hvitt sted på skjoldbruskkjertelen hennes via MR. Knuten var kreft og ble fjernet. Grey har uttalt at hun tror kreften ble fanget før den metastaserte og at hun nå er kreftfri

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#tbt #andywarhol #interviewmagazine #viewgirl #thisiswhat17lookslike 📷credit:#klauslucka #imissroberthayes

Et innlegg delt av Jennifer Grey (@jennifer_grey)

Hun giftet seg med skuespiller/regissør Clark Gregg. De har en datter Stella, født 3. desember 2001. De bor i Venezia, California. Paret spilte i Lifetime-filmen The Road to Christmas i 2006 og en episode av The Conners i 2020. I juli 2020 annonserte Jennifer og Clark Gregg at de skiller seg.
Skuespilleren er fortsatt aktiv i TV-bransjen, selv om hun ikke er den kjendisen hun var for over 30 år siden. Uansett hva fremtiden har i vente for Jennifer Grey, så takket være «Dirty Dancing,» vil hun alltid være et popkulturikon.

Her kan du du se et lite gjensyn.

Det er nok flere av dine venner som vil like å se denne igjen!
Del gjerne videre for å hylle denne fantastiske kvinnen.


LES OGSÅ: Klarer du å finne ballerina danseren, som gjemmer seg blant alle disse flamingoene? SE FASIT HER!

Relaterte artikler