Annonse

Huset til familien brenner helt ned til grunnen – Da finner hunden plutselig noe helt spesielt i asken!

Av

Skogbrannene i Australia har ødelagt hundrevis av hjem og drept tusenvis av dyr.
En av de mest ødeleggende brannene i verdenshistorien som har etterlatt mennesker i nød, desperasjon og fortvilelse.

Familien Zagame, fra Wairewa i Australia måtte evakuere fra hjemmet sitt 30. desember, de var nervøse men optimistiske da dro, med bare et par ryggsekker og støvler på føttene.
Men, det skulle gå flere dager før de fikk komme tilbake til huset for å se på omfanget av skadene, og det var et dystert syn som møtte dem. Det var ingen ting igjen av huset, bare ruiner og aske!

Bilde: GoFundMe

«Det var helt knusende å se alt bli tatt fra deg. Gården var en ting, men vi mistet alt i huset, forteller Matt Zagami til ABC Gippsland. Imidlertid varmer det våre hjerter og se et nylig bilde som er tatt av familiens hund, OJ, som blir gjenforent med sin favoritt leke, en skitten utstoppet kanin!


Det eneste som ikke ble ødelagt av brannen var brudekjolen til Katie, på en eller annen måte hadde den overlevd og var uskadd.
Familien forteller at de nettopp hadde renovert huset for å få mer plass til de fire barna de har.
Det har nå blitt opprettet GoFundMe– side for å starte in innsamlingsaksjon for å hjelpe familien med å komme seg på beina igjen.

Og familien har blitt oversvømt med tilbud fra folk som ønsker å kjøpe OJ nye leker.
Tanken på å miste alt som denne familien har gjort, er nesten ubeskrivelig. La oss trykke på deleknappen og dele denne historien videre, slik at kanskje flere vil hjelpe familien med et lite bidrag.LES OGSÅ: Du har gjort feil hele livet – Dette skal ikke i kjøleskapet!


Relaterte artikler