Annonse

Hunden venter utenfor sykehuset i 3 dager – Tårene kommer da personalet forstår hvorfor!

Av

Doktor Meli Valderrama som jobber på Guillermo Almenara sykehus i Lima, Peru, sa at hunden hadde kommet til sykehuset med sin eier, som hadde blitt kjørt dit i en ambulanse.
Men den hårete trofaste «vennen» fikk ikke lov til å følge med sin eier inn på sykehuset.
«Den lille vennen kom i følge med sin eiere, som nå er innlagt på sykehuset (for Covid) og den har ventet i to dager. Det var kaldt og den var sulten. Vi gav den noen varme klær og mat, men den vil trenge mer i de nærmeste dagene. Vennligst hjelp. Den er snill og kjærlig!», skrev Dr Valderrama på Facebook.

Ifølge Huellitas Felices Peru dyreorganisasjon nektet eierens slektninger å ta vare på hunden, som ble kalt Firuco av de sykehusansatte.

Youtube

«Da Firuco kom til Guillermo Almenara Hospital med sin eier som ble brakt inn av en ambulanse, la sikkerhetsvakter og sykehusarbeidere en frakk rundt den, og noen mennesker gir den mat, vann og et lite hus. Dessverre, ifølge sikkerhetsvaktene, vil ikke eierens slektninger ta hunden med seg», » skrev dyreorganisasjonen.
Dr Valderrama skrev på Facebook at Firuco siden har blitt tatt til en veterinær som undersøkte den og bekreftet at den er i god helse.

På svært kort tid har denne hunden fått en stor plass i hjertene til arbeidere fra alle områder av Almenara, Han blir fotografert og kjærtegnet, og han får mat og vann.
De sykehusansatte har ikke funnet ut hvilken pasient som eier hunden, så nå har de tatt bilder av hunden for å forsøke å finne eieren.
Se video her:

Del det rørende øyeblikket videre med dine venner! 


LES OGSÅ: Hunden ser plutselig en delfin i vannet- Bare vent på hunden vanvittige reaksjon!


Relaterte artikler