Annonse

Hunden ligger helt stille på gulvet og ingen forstår hvorfor – De blir helt rørt til tårer når de hører hvorfor!

Av

Adolfo Pazzi Ahumada var på vei til butikken, han slet seg gjennom hetebølgen i Nord-Mexico akkurat som alle andre som bodde i området. I butikken la han merke til noe helt spesielt, noe som rørte ved hjertet hans denne varme dagen. Midt på gulvet mellom reolene lå det en hund, noe som ikke er helt vanlig i en butikk.

Bilde: Facebook skjermbilde

Da Adolfo spurte de ansatte om hvorfor hunden lå der på gulvet, kunne de fortelle at de trodde den var hjemløs og at den hadde blitt forlatt av eieren sin.

Bilde: Facebook skjermbilde

De hadde lagt merke til en hund som hadde gått utenfor noen dager, og de følte virkelig med den, det var hetebølge og det over 40 varmegrader ute.
«Han har vært her de siste dagene. Vi mistenker at han ble etterlatt av eieren sin. Han kom til oss for å få hjelp. Vi kunne bare gi ham mat, vann og noen leker fra butikken som vi betalte med våre egne penger», fortalte de ansatte, ifølge The Dodo.


Bilde: Facebook skjermdump

De ansatte forteller at de inngikk en avtale med butikkeieren om at de skulle ta seg av den fram til den ble adoptert.
Så nå får den ligge på det avkjølte gulvet i butikken på de varmeste dagene, og kundene blir rørt til tårer når de hører historien om den hjemløse hunden.

Så utrolig flott gjort å adoptere den stakkars hunden! Del videre for å hylle denne fantastiske handlingen med alle!

LES OGSÅ: Faren til denne katten later som han dør foran katten! Reaksjonen til katten overrasker alle!


Relaterte artikler