15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemDyrHunden finner en liten skapning i gresset - plutselig så skjer...

Hunden finner en liten skapning i gresset – plutselig så skjer det utrolige

- Annonse -

Abbey Harrison og hennes labrador Millie fant et babyekorn i hagen, og stakkaren så ikke ut til å ha noen mor, eller blitt sannsynligvis skilt fra familien.
Abbey ventet på at ekornets mor skulle komme tilbake, men ingen mamma-ekorn dukket opp i løpet et døgn. Da bestemte Abbey seg for å adoptere ham til han var gammel nok til å bli satt fri. Hun kalte han enkelt og greit «ekorn».

«Han er veldig morsom å se på og liker å leke med hunden min og selvfølgelig spise. Verken hunden min eller ekornet har blitt skadet under leken. Han er ikke ment å holdes som kjæledyr, og vil bli satt fri så snart som mulig. Vennligst nyt denne lille videoen av ekornet og hunden min», skriver hun på sine Youtube kanal.
Først var Millie redd for ekornet, men ekornet var ikke redd for Millie i det hele tatt. Senere ble de nære venner. De elsker å leke sammen, og de spiser til og med sammen.

- Annonse -

Da Abbey tok videoen, hadde lille «ekorn» allerede vært der litt over en uke under hennes omsorg. Hun sa at han utviklet seg fra å ikke ha øynene åpne til et ekorn full av energi som elsker å leke med Millie og selvfølgelig spise.
Videoen har blitt sett over to millioner ganger på nettet og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor! Bare vent til du ser de siste bedårende bildene i slutten av videoen.
Se video her:

Del gjerne videre med dine dyrevenner. 
LES OGSÅ: Han ser noe som svømmer mot kajakken –  sekunder senere så skjer det utrolige

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -