Annonse

Hunden er født med misdannelser og skremmer mennesker – Nå leter hun etter et nytt hjem!

Av

Hunder er virkelig menneskers beste venn. Og alle hundeeiere vet at ingenting er som å komme hjem etter en lang dag, å møte sin hun glad og logrende med halene. De er alltid glad for å se oss, og hunder får oss alltid i godt humør.

Bethany er en Labrador, men hun ble ikke født som alle ander. Hun har hatt en tøff start på livet med misdannelser i ansiktet.
Hun kan nesten se litt skremmende ut, det er mange som blir skremt da se ser henne for første gang.

Nå leter hun etter et nytt hjem, en kjærlig familie som kan ta vare på henne. Selv om hun ikke ser normal ut i ansiktet, så har hun et hjerte av gull. Hunden er bare 8 måneder gammel, men hennes ansiktsform gjorde det vanskelig for henne å bli akseptert som en vanlig hund.


Bilde: Safe rescue dogs

Bethany er som hunder flest, hun elsker å leke å kose å spise god mat.

Zoe Casey jobber sm frivillig, og hun håper snart at hun kan få seg et hjem.
Til engelske The Mirror har hun sagt følgende:

«Det er absolutt ikke noe feil med Bethany. Hun snorker ikke engang når hun sover. Folk har spurt om vi virkelig gjør det rette med henne og om vi vet det. Hvis hun var syk, så ville hun av blitt tatt hånd om. Hun har det aldeles utmerket. Hun er en utrolig hund, så snill og lykkelig.»


Bilde: Safe rescue dogs

Grunnet hennes utseende er det vanskelig å finne et hjem til henne, det virkelig som folk blir litt redde da de ser henne.
Hun fortsetter og fortelle: «Det finnes en holdning blant mennesker som leter etter den perfekte hunden, men jeg synes at de burde tenke dypere enn som så»!

Bilde: Safe rescue dogs

Bethany ble funnet i Romania av Zoe, da bodde hun på et dyrehjem. Hvorfor hun har det spesielle utseende er hun usikker på, det kan være grunnet gener sier hun til The Mirror.

Det er så flott at det finnes så fine mennesker som Zoe, som virkelig bryr seg om dyr. 
La oss håpe hun snart får seg et nytt hjem med en flott familie som vil ta vare på henne. 

Du er flott og vakker Bethany, akkurat som du er! Lykke til i jakten på et nytt hjem. 

LES OGSÅ: Gutten (14) sørger, da hunden har vært borte i 2 uker –  Se hans reaksjon når hunden plutselig kommer på skolen!

 

Relaterte artikler