12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemDyrHunden er alene med babyen om natten - bare vent til du...

Hunden er alene med babyen om natten – bare vent til du se hva den gjør med jenta!

- Annonse -

I det sjarmerende hjemmet til Christine Jo Miller, hennes ektemann og deres lille datter Elainey, lever en trofast hund ved navn Berkley.
I begynnelsen var Christine bekymret for at den energiske og klønete Berkley ville være litt for mye for den lille datteren hennes å håndtere, men Berkley og Elainey forelsket seg snart i hverandre.

En baby monitor fanget opp et øyeblikk der Berkley passer på sin lille søster hver eneste natt, og denne hjertevarmende historien har raskt spredt seg på nettet.

- Annonse -

«Jeg pleide å ha veldig tydelige grenser for ham med henne, fordi han er så stor. Men det eneste som kunne gjøre henne glad var at han var i rommet. Så da vi ga ham lov til å være rundt henne… Skjønte vi, hvor snill han egentlig er, forteller mamma Christine Jo til The Dodo.

For å sikre at Elainey sov trygt om natten, installerte de en baby monitor i rommet hennes. En kveld, da hun og ektemannen sjekket opptakene, ble de overrasket over hva de så.
«Vi fanget ham i det sekundet vi fikk kameraene. Det var som om han visste at han hadde en jobb å gjøre, og det var å passe på henne.»

Hver natt kom Berkley forsiktig inn på Elaineys rom, sjekket om alt var i orden, og la seg deretter ved siden av sengen hennes. Han var deres trofaste vokter og holdt et våkent øye med henne gjennom hele natten.

@christinejomiller We don’t deserve dogs. #bernesemountaindog #foryou #fyp #bestfriendgoals #dogsoftiktok #relationshipgoals #sendmeonmyway #wholesomemoments #tiktok ♬ Send Me on My Way – Guy Meets Girl
- Annonse -

Christine var rørt til tårer da hun så disse opptakene. Hun visste allerede at Berkley var en fantastisk hund, men å se hans uselviske kjærlighet og omsorg for Elainey var overveldende. Hun bestemte seg for å dele denne hjertevarmende historien med verden, og videoen av Berkley som passer på Elainey spredte seg raskt på sosiale medier og smeltet hjertene til mange mennesker.


Berkley er et strålende eksempel på den dype forbindelsen som kan dannes mellom hunder og barn. Han har vist seg å være mer enn bare en firbeint venn for Elainey; han er hennes beskytter, lekekamerat og lojale vokter om natten. Denne vakre historien minner oss om at dyrene har en utrolig evne til å føle omsorg og kjærlighet for de små i familien.

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne rørende historien. 

LES OGSÅ: Anne B. Ragde åpner opp med ærlige ord om helsen etter hjerneslaget: «Nå er det…»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -