Annonse

Hun venter sitt 22. barn – Men på ultralyden forteller legen at det er noe galt!

Av

Mor til Englands største familie, Sue Radford deler sitt første ultralydbilde etter å ha bekreftet at hun forventer sitt 22. barn.
Sue(44), og ektemannen Noel, (48), som ønsket sine første av 21 barn velkommen for tretti år siden, kunngjorde den siste graviditeten i et klipp som ble lagt ut på YouTube i oktober.

Dette er barna: Chris(30) – Sophie(25) – Chloe(23) – Jack(22) – Daniel(20) – Luke(18) – Millie(17) – Katie(16) – James(15) – Ellie(14) – Aimee(13) – Josh(12) – Max(11) – Tillie(9) – Oscar(7) – Casper(6) – Hallie(3) – Phoebe(2) – Archie(18 måneder) – Bonnie(1).


Alle av dem bortsett fra Chris og Sophie bor fremdeles hos foreldrene, og Sophie har nå tre egne barn.
De venter en liten jente i løpet av våren 2020, da er det totalt 11 gutter og 11 jenter!
Sue postet et bilde av den voksende maven på familiens Instagram, og de fikk over 14 tusen likes og kommentarer og lykkeønskninger.

Hun er nå i femte måned, men har fått et noe uvanlig problem, morkaken ligger foran barnet i livmoren, i stedet for bak.
Hun har opplevd dette før i forbindelse med datteren Bonnies svangerskap, men hun føler en stor uro. «Jeg vet ikke om det er noe å gjøre med morkaken som er foran barnet, men jeg var i samme situasjon med Bonnie, og jeg følte meg stor med henne», sier Sue til The Mirror.


 

View this post on Instagram

 

Just over 25 weeks and I feel so tiny this time around 💗#girlbump #25weekspregnant

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Redford familien er Englands største familie, de blir sponset av Child Benefit og Noels bakeri.
Paret møttes for første gang da Sue var syv år, og når de fikk sitt første barn, var Sue 14 år og Noel var 19 år.

De giftet seg i 1993 da Sue fylte 18 år, og fikk fortløpende ni barn før Noel fikk en vasektomi – som han senere har reversert.
Selv med uro rundt graviditeten forsøker Sue å holde motet oppe.

Den 44 år gamle mammaen, har 134 000 YouTube-abonnenter og 201 000 Instagram– følgere som hun jevnlig holder jevnlig oppdatert. Vi ønsker familien masse lykke til med barn nummer 22!

La oss sende dem våre beste lykkeønskninger for fremtiden.

LES OGSÅ: Kvinnen har hatt langt hår i over 40 år – nå har hun klippet det! Se hennes fantastiske makeover her!Forsidebilder: Facebook og Instagram.

Relaterte artikler