4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemHelseHun veide 270 kilo og var fanget i sin egen kropp –...

Hun veide 270 kilo og var fanget i sin egen kropp – men se henne i dag!

- Annonse -

Brittani Fulfer fra TV-serien «My 600-Lb Life» på TLC har gjennomgått en stor forvandling siden hennes første opptreden på showet.
Brittani, var en av de første deltakerne på programmet og veide da over 270 kilo, og hun hadde en rekke helseproblemer relatert til vekten.

Men med hjelp fra leger og en dedikert holdning til å forandre sitt liv, har Brittani nå gjennomgått en imponerende vektreduksjon og har blitt nesten ugjenkjennelig, ifølge dailymail.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Hun åpnet opp om en vanskelig barndom og traumer som til slutt førte til overspisingen. Med hjelp fra TV-programmet fikk hun den hjelpen hun trengte. Faktisk ble hun en av de mest suksessrike personene i programmet, og det var mange fans som fulgte henne og ønsket seg en oppdatering om hvordan hun har det nå.

Brittani hadde en lang vei å gå for å nå sitt mål om en sunnere livsstil. Hun måtte først få en gastrisk bypass-operasjon for å hjelpe henne med å redusere vekten, og deretter har hun kontinuerlig jobbet med å endre sin kostholdsvaner og trene regelmessig.
Effekten av hennes harde arbeid er tydelig. På bilder av Brittani nå ser vi en lykkelig og sunnere kvinne, langt unna den usikre og overvektige kvinnen vi så på TV.

Publisert av Brittani Fulfer Torsdag 19. juli 2018


- Annonse -

Brittanis fremgang har også hatt en stor innvirkning på hennes liv på andre områder. Hun fikk mer selvtillit og større sosiale ferdigheter, noe som har gjort at hun har funnet kjærligheten og gifte seg.
Brittani Fulfer har vist at det er aldri for sent å endre livet sitt og nå sine mål, gjennom hardt arbeid og dedikasjon har hun nå blitt en ny og sunnere person, både fysisk og mentalt.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: «Farmen Kjendis» Trond Moi deler trist beskjed: «Kom noen tårer..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -