Annonse

Hun var deprimert å ville klippe bort alt håret – frisøren nekter! Hun gir henne heller en makeover hun aldri vil glemme!

Av

Da en 16 år gammel jente gikk inn i en frisørsalong med matt og sammenfiltret hår var ikke frisørene sikre på om de kunne hjelpe henne. Hun var deprimert og hadde ikke vært ute av sengen på mange uker, håret hadde hun ikke gredd så det var helt flokete og sammenfiltret.

Noen dager klarte hun ikke engang å tvinge seg ut av sengen, bortsett fra å gå på toalettet.
Det kan være vanskelig å se utenpå noen om de er deprimert, symptomene er ikke alltid åpenbare og mange gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp.
Hvis du tror du er deprimert, er det viktig å snakke med helsepersonell som kan stille diagnosen og tilby effektiv behandling.
Hun skulle begynne på ny skole så hun visste at hun måtte ut av sengen og hun måtte få gjort noe med håret.
Da var tiden kommet for frisørtime og 16 åringen var klar for å barbere bort alt, håret var så flokete at det ville bli vanskelig å gre ut, og det ville ta lang tid.

Bilde: Facebook skjermbilde

I frisørsalongen tok hun plass på stasjonen til Kayley Olssons(20), og frustrert trakk hun på skuldrene og hvisket: «Bare barber det!»
Dette skrev Kayley på Facebook


«Når hun kom inn, fortalte hun at vi skulle barbere alt for hun orket ikke smertene med å gre det ut og hun kalte seg selv ubrukelig. Virkelig, det knuste hjertet mitt og vi prøvde å gjøre alt vi kunne for at dette barnet skulle få beholde håret sitt»

 

Bilde: Facebook

Etter mange timers arbeid begynte det endelig å ta form igjen
«Endelig fikk vi denne jenta til å smile igjen og føle at hun ER verdifull. Hennes siste ord til meg var «I dag vil jeg smile på skolebilde, du fikk meg til å føle meg som meg selv igjen», sa Kayley.
Hør hele historien om frisøren med det store hjertet her:

Depresjon kan virkelig ramme de fleste fra tid til annen, men da er det ekstra viktig å søke hjelp. 
Del videre denne rørende historien for å øke bevissthet rundt dette temaet.

LES OGSÅ: Dette er Solveig Kloppens rørende ord til sine nieser, som mistet sin mor!


Relaterte artikler