Annonse

Hun tror hun skal føde tvillingen – Men på fødeavdeling får alle sjokk da de ser hva hun har båret i magen!

Av

Miranda og Josh Crawford møttes som sykepleierstudenter i Conway, SC,USA, og giftet seg i Las Vegas i 2007 og drømte om å starte familie.
Men av forskjellige grunner så hadde de problemer med å bli gravid, så da bestemte seg for å forsøke med IVF-prosedyre (assistert befruktning).
Fire embryoer utviklet seg og det ble overført to av dem til Miranda Crawfords livmor. Bare en av dem overlevde, og Crawfords ‘datter, Joslyn, ble født 17. mars 2009.

Bilde: Youtube

De ønsket flere barn, så 10 måneder senere prøvde de igjen med to frosne embryoer som var igjen fra den første IVF-prosedyren. Embryoene ble implantert, men hun fikk en spontanabort ni uker senere.
De forsøkte igjen, og de fikk seks sunne embryoer. Fire var frossent, og de overførte igjen to embryoer i Miranda Crawfords livmor.
Det var da noe helt ekstraordinært skjedde.
Begge embryoene splittet seg. I stedet for en eller to babyer, ventet de plutselig fire babyer.

Bilde: Youtube

Bare 2 prosent av svangerskap resulterer i ett sett med identiske tvillinger. Legene vil ikke engang gjette hvor sjelden det er å ha to.
Og det skulle vise seg å være noen helt spesielle babyer, for de 4 søsknene var to sett med identiske tvillinger: to gutter i den ene morkaken, to jenter i den andre.
Hør hele historiene om de spesielle tvillingene her:

LES OGSÅ: Kvinnen haster til sykehuset for å føde! Legene får sjokk da de ser hva hun har båret i magen!


Relaterte artikler