Annonse

Hun trodde datteren døde ved fødselen, men etter 69 år hører hun plutselig en stemme i rommet!

Av

Genevieve Purinton var bare 18 år gammel i 1949 da hun fødte sitt eneste barn, en liten jente, i Indiana, USA.
Da hun ba om å få se barnet, fortalte legene henne at barnet hadde dødd ved fødselen. Dessverre fikk hun ikke flere barn. Hun fikk aldri noe forklaring på hvorfor legen feilinformerte henne om datterens død.
Nå bor Genevieve på et pleiehjem i Tampa, Florida.

88 år gamle Genevieve har levd alene uten barn i hele sitt liv. Hun fikk et barn men barnet døde ved fødselen for 69 år siden. Så skjer det et mirakel!

Alle hennes åtte søsken har gått bort så hun trodde hun ikke at hun hadde noen nær familie igjen – men så fikk hun et kort fra en kvinne som het Connie Moultroup.
Det sto et telefonnummer og det sto at Connie var hennes datter.
Connie hadde fått et DNA sett i julegave slik at hun kunne undersøke sine røtter, dette var starten på jakten for å finne sin mor.
Connie mistet sin adoptivmor da hun var 5 år gammel, og adoptivfaren giftet seg på nytt en voldelig stemor. Hun fantaserte ofte om at den biologiske moren hennes en dag ville komme å redde henne.
Det gjorde hun ikke, men Connie var fast bestemt på å finne sin mamma så etter hun fikk DNA settet ledet etterforskningen til en kvinne som kjente til hennes biologiske mamma.


Bilde: Fox / Youtube

Til slutt, etter 69 år med separasjon, møtte mor og datter hverandre for første gang på pleiehjemmet tidligere denne uken, og gjensynet var emosjonelt og tårefylt – ikke nok med at datteren var i livet, hun fant også ut at hun nå har et barnebarn og to oldebarn.

Hør hele historien om Genevieve og Connie her:

Del videre denne flotte og rørende historien med dine venner! 


LES OGSÅ: Faren ser på babyens overvåkningskamera –  blir stiv av skrekk da han ser moren ligge på gulvet!Forsidebilde: Fox / Youtube

Relaterte artikler