Annonse

Hun tar med den syke eleven til sykehuset – Da de skjønner hva som er skjedd blir hun tatt av politiet!

Av

Casey Smitherman, driver skoledistriktet i Elwood, Ind., USA, ble arrestert for offisiell mishandling og bedrag, og deretter løslatt mot kausjon, ifølge rettsregisteret.
Casey, la merke til at en 15 år gammel student ikke dukket opp på skolen, en hun hadde hjulpet før. Hun hadde kjøpt klær til ham og hun hjalp til med å vaske og rydde i huset hans.

Bilde: Youtube

Hun reiste hjem til han for hun var bekymret, men hun ønsket ikke å tilkalle barnevernet fordi hun var redd for at han skulle bli plassert i et fosterhjem, ifølge en erklæring til politiet.

LES OGSÅ: Tenkt deg godt om før du bytter forsikring- Dette er hva selskapene ikke forteller deg!

Casey visste at studenten ikke hadde helseforsikring så hun bestemte seg for å gjøre det hun kunne for han.
Hun tok med seg eleven til legen og sjekket ham inn ved å bruke sin sønns helseforsikring. Så kjørte hun ham deretter til et apotek hvor hun hadde en resept på antibiotika som var fylt ut i hennes egen sønns navn.
Det viste seg at eleven hadde fått en streptokokk infeksjon i halsen.

Bilde: Youtube

Senere angret Casey seg, det var jo en opprinnelig en forsikringssvindel. Etter å ha delt sine bekymringer med en kollega bestemmer hun seg for å fortelle alt til politiet.
«Jeg ønsker at jeg kunne ha gjort ting annerledes. Men akkurat da tenkte jeg bare på ham og hans helseforsikring», sa Casey.
Casey Smitherman ble ikke straffet for denne hendelsen i denne omgang, forutsatt at hun ikke vil begå nye straffbare handlinger.


Hør Casey selv fortelle om hendelsen her:

LES OGSÅ: 2 år gammel jente forsvinner sporløst i skogen –  Plutselig kommer en hund med beskjed moren!


Hva syns du om denne hendelsen? Del gjerne videre med din egen mening! 

Relaterte artikler