Annonse

Hun sluttet i jobben for å amme kjæresten sin hver andre time! I seks av syv tilfeller ender det i sex!

Av

Jennifer Mulford(38) sluttet i jobben sin for å amme sin 38 år gamle kroppsbygger kjæreste på fulltid.
Hun mener selv det skaper et «magisk bånd» mellom dem.
Det startet i utgangspunktet med at Jennifer leste om at amming kunne skape et visst bånd mellom par og kjæresten Brad syntes ideen var veldig god.


Det er over 20 år siden Jennifer fikk barn så hun har ingen naturlig melkeproduksjon, så hun startet med urte tabletter og frø som skal sette i gang produksjonen av melk.
Så nå får Brad melk hver andre time, noe som han mener er bra for å gjøre han sterkere, for hans mål er å bli bodybuilder.

Foto: Facebook

«Det er ikke noe rollespill der jeg har bleier eller lignende, selv om det er veldig seksuelt opphissende for oss begge. Det er veldig intimt og personlig, som at to personer blir en», sier Brad til Daily Mail.

Brad vil gjerne amme offentlig, men det er Jennifer mer skeptisk til.
«Hun vil ikke men jeg er helt åpen for det, jeg bryr meg ikke det dugg om hva folk sier. Jeg er den jeg er og jeg gjør meg selv og henne lykkelig»


Men til tross for dette har Jennifer og Brads beslutning om å dele offentlig sin historie blitt bemerket på sosiale medier og mange mener at historien er falsk, og andre anklager Jennifer for «seksualiserende» amming.

LES OGSÅ: Tenåringen håner pensjonisten på stranden-  Da gir 70 åringen et fantastisk svar som snur hele situasjonen! HA HA!

Relaterte artikler