-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierHun så ut som en levende dukke når hun var 2 år...

Hun så ut som en levende dukke når hun var 2 år – men se henne i dag 12 år senere!

- Annonse -

Aira Marie, en ung modell, ble kjent som en levende dukke allerede da hun var to år gammel. Historien hennes har vært en reise fra barndommen som lignet på en dukke til å bli en bemerkelsesverdig unik skjønnhet.

Foreldrene til Aira ble fristet av løftet om berømmelse og suksess for datteren sin, og de tok tidlige valg som satte henne på veien mot stjernestatus. Dette innebar at hun ikke fikk oppleve skolegang, eller den samme graden av uavhengighet som andre barn på hennes alder, ifølge 3lor Publisert av Aira Marie Søndag 12. mai 2013

- Annonse -

Den tidlige berømmelsen førte til at hun begynte å jobbe som modell, og hun fikk muligheten til å utforske en verden som var svært forskjellig fra det en typisk toåring ville oppleve.
Aira ble kastet inn i en tornado av modellbyråer og fotosesjoner i en ung alder, og hun hadde lite tid til en typisk barndom.

Publisert av Aira Marie Søndag 12. mai 2013

Aira ble eldre, og alderen brakte med seg fysiske endringer som gjorde at hennes særegne dukkelignende image mistet noe av sin glans. Hennes tidligere eksplosive popularitet ble blekere, og modellbyråer sluttet å kontakte henne eller invitere henne til fotosesjoner og visninger.

Hoco 2023 Jo-Lin’s Bridal & Formal Wear

Publisert av Aira Marie Onsdag 4. oktober 2023

Aira’s liv har nå endret seg ettersom hun er blitt en tenåring. Hun oppdaterer sine sosiale medieprofiler med nytt innhold for sine følgere. Det er interessant å merke seg at hun ikke virker å ha mange gode minner fra sine «dukke» dager, da hun ser ut til å ha slettet den delen av livet sitt fra internett helt og holdent.


- Annonse -

I dag fremstår Aira som en vakker ung kvinne med en unik skjønnhet som fortsetter å fascinere verden på sin egen måte. Hennes historie minner oss om at skjønnhet kommer i mange former, og at det er viktig å la barn være barn og utvikle seg naturlig.

LES OGSÅ: Ole Paus (76) avlyser konsert grunnet sykdom- dette sier arrangøren

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -