Annonse

Hun nektet å gå ut på grunn av nesen sin – 3 måneder senere er hun ikke til å kjenne igjen!

Av

Pamela, en mor til to, pleide å ha flott hud, helt til hormonene satt inn ved 15 års alderen, siden da har hun slitt med kviser.
Ettersom hun ble eldre ble det store konsekvenser i huden. Kviser, arr og rødhet dekket til slutt hele ansiktet hennes.

Youtube

Etter fødselen av sitt andre barn, begynte hun å merke at formen på nesen endret seg.
Pamela ble deretter diagnostisert med en veldig alvorlig form for rosacea, kalt rhinophyma en betennelse i huden som kan gi pasienter en forstørret nese.
Diagnosen hennes hadde så stor innvirkning på hennes generelle utseende, og hun var helt sønderknust og hadde liten selvtillit.

Pamela var så flau over ansiktet at hun sluttet å gå utenfor og gjemte seg i hjemmet. Depresjon overtok livet hennes og hun antok at det ikke var noen måte å få hennes smerter og problemer til å stoppe. Det var tilfelle inntil Pamela ble ønsket velkommen til TV-showet “The Doctors”, i USA


Der møtte hun den anerkjente hudlegen, Ann Zedlitz, og hun kunne konstatere at Pamela faktisk led av en avansert form for Rosacea, rhinophyma – som etterlater noen pasienter med en stor, betent nese!
Hudlegen tilbød seg å starte umiddelbart med en behandlingsplan som inkluderte reseptbelagte medisiner, laserbehandling og kirurgi.
Etter flere måneder med behandling ble Pamela ønsket velkommen tilbake til showet for å dele sitt nye utseende.

Youtube

Og det er helt utrolige, se den fantastiske forvandlingene for Pamela her:

Hun var veldig glad hun fikk endret litt på utseende sitt. Vi alle vet at ekte skjønnhet kommer innen ifra, men det er også viktig å føle seg vel.  Del gjerne denne rørende historien videre med dine venner.

LES OGSÅ: Mormoren ble lei av sitt utseende og ville ha en forandring – Barnebarna kjenner henne ikke igjen etter forandringen!Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler