Annonse

Hun mister brått sin mann og pappa til barnet – Rett etter begravelsen finner hun et brev fra ham som rører henne til tårer!

Av

Førstløytnant Todd William Weaver, 26, ble drept i kamper i Kandahar, Afghanistan 9. september, 2010. Han døde mens han ledet sin gruppe og beskyttet friheten til familien, vennene og landet han elsket.
Løytnant Vevers korte liv var fullt av glede og lykke, og det var helt eksepsjonelt det han hadde oppnådd. En veteran av Operation Iraqi Freedom, han var en dekorert offiser med en ekstremt lys fremtid i militæret.

Bilde: Frank Somerville KTVU/Facebook

Han etterlot seg kona Emma, og deres 9 måneder gamle datter.
Emma, var helt sønderknust etter at hun fikk beskjeden om at faren til deres barn var blitt drept i en eksplosjon i Afghanistan.
Todd ble senere transport hjem i en kiste for begravelse i USA, hvor venner og familie kunne få ta den ta den siste farvel.

Bilde: Kilde

Et par dager etter begravelsen går hun gjennom Todds datamaskin, og der finner hun 2 word dokumenter som er lagret som:
«Kjære Emma»
«Kjære Kiley»
En siste hilsen fra en kjærlig mann og pappa!

Dette er et utdrag fra Emma`s brev
«Kjære Emma, om du leser dette så har jeg neppe lyktes i å ta meg hjem, og derfor har jeg ikke kunnet minne deg på hvor mye jeg elsker deg.

Jeg elsker deg med hele mitt hjerte, og selv om jeg ikke er med deg akkurat nå så kan du kjenne deg trygg på at jeg våker over deg.


Si til Kiley at pappaen hennes er i himmelen og ser etter henne og beskytter henne hvert minutt. Jeg elsker deg Emma. Aldri vær redd for å gjøre det som gjør deg lykkelig. Det er så viktig at du fortsetter å finne lykken i livet, selv om det kjennes umulig ut nå. Ha håp.»
Det var et langt brev, men hun fant en viss trøst i ektemannens kjærlig ord, og at han ville alltid våke over henne og datteren.

Se den rørende historien her:

Del videre denne sterke og rørende historien med dine venner!

LES OGSÅ: Den unge soldaten hadde panikk i blikket, han gjemmer seg under kjolen til en nonne!


Forsidebilde: Frank Somerville KTVU/Facebook

Relaterte artikler