-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierHun lager et ekstrarom ut av et 110 år gammelt tre -...

Hun lager et ekstrarom ut av et 110 år gammelt tre – bare vent til du ser innsiden

- Annonse -

Historien begynner med et imponerende 110 år gammelt bomulls tre som hadde sett bedre dager. Treet, som sto like utenfor bibliotekaren Sharalee Armitage Howards hjem, hadde begynt å visne og måtte fjernes for å sikre sikkerheten.

En stor gren fra det døende, 110 år gamle treet ramlet ned på sønnens bil og forårsaket flere hundre dollar i skade. Istedenfor å la dette praktfulle treet bli redusert til ved, bestemte Sharalee seg for å gi det nytt liv på en helt uventet måte.

- Annonse -

Hun hadde ingen anelse om at kreasjonen hennes ikke bare ville bli diskusjon i nabolaget hennes, den ville fly over Internett på sosiale medier og nå ut til mennesker over hele verden.

Thanks so much for all of the wonderful feedback about our little free library! It’s awesome to know that there are so…

Publisert av Sharalee Armitage Howard Tirsdag 18. desember 2018

Ideen om å forvandle treet til et bibliotek ble født, og Sharalee gikk i gang med å grave ut det indre av treet. Etter mange timer med hardt arbeid og omhyggelig håndverk, ble treet forvandlet til et bokelskerens paradis. Hulrommet inni treet ble omgjort til en bokhylle komplett med hyller for bøker, en belysning som skapte en magisk atmosfære, og til og med et lite tak for å beskytte bøkene mot været.

It’s beginning to look a lot like Christmas!

Publisert av Sharalee Armitage Howard Torsdag 13. desember 2018

Biblioteket i treet har raskt blitt et lokalt landemerke og en inspirasjon for bokelskere og kunstnere over hele verden. Sharalees kreative innsats har vist at kunst kan finne sted i de mest uventede steder, og at naturen selv kan bli en del av kunsten. Hennes prosjekt har også bidratt til å fremme lesing og kunnskap i lokalsamfunnet, og det er ikke uvanlig å se nysgjerrige besøkende som tar en titt inn i treet for å utforske bokskattene som er gjemt der.


- Annonse -

Velkommen inn på en visitt til dette utrolige ekstrarommet!
Se video her:

LES OGSÅ: Nå bryter Erna Solberg stillheten etter -etter den store skandalen: «Jeg er…»

Del gjerne videre slik at flere kan inspirert av denne utrolige historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -