Annonse

Hun kjemper mot kreften og har alle odds mot seg! Hun nekter å flytte bryllupsdatoen, hun tar opp kampen!

Av

Laurin Bank(30) trosset legenes råd da hun nektet å utsette bryllupsdagen. Alle var bekymret for at South Carolina-kvinnen ikke ville komme til sitt eget bryllup på grunn sin kamp mot kreften.
Laurin fikk diagnosen brystkreft i trinn to i september 2014. Hun gjennomgikk cellegift, stråling og dobbel mastektomi før hun ble erklært kreftfri i april 2015.

Helsen hennes tok imidlertid en sving i august 2017 da legene fortalte Laurin at kreften hadde kommet tilbake i stadium fire, og hadde metastasert til hennes bein, lever og lunger.
Flytt på bryllupsdatoen din, anbefalte legene. Men 24. mars var helt spesiell – det var jubileet for dagen da paret møttes – og å endre det føltes som å gi opp for kreften, så de var fast bestemt.
«Vi bestemte oss for 24. mars, uansett hvilken tilstand jeg var i», sa Laurin til People. 
De giftet seg akkurat som de alltid planla i mars i fjor. Bruden gikk skinnende nedover midtgangen og danset senere med mannen sin.

Etter bryllupet reiste de rundt i verden og delte bilder av eventyrene sine, helt til Laurin ikke hadde styrke nok til å bekjempe kreften.


Mindre enn syv måneder etter hennes “fantastiske” bryllup, døde Laurin, ifølge et Facebook-innlegg fra mannen hennes, Michael Bank.

Bilde: Kilde

21. oktober 2018 kunngjorde mannen hennes døden til sin vakre kone og la til, «Det har vært min ære å være ved hennes side de siste tre og et halvt årene, og jeg ville ikke bytte ut minnene vi har gjort for noe i verden. Hun har gjort meg til et så mye bedre menneske», skriver Michael.
«Det har vært min ære å være ved hennes side de siste 3 og et halvt årene, og jeg ville ikke bytte ut minnene vi har sammen for noe i verden. Hun har gjort meg så mye til en bedre person», skriver Michael.


For en fantastisk styrke og mot du hadde! Du inspirer en hel verden med din historie! 
La oss dele denne videre for å hylle hennes liv og dele håp til andre som trenger det akkurat nå.

LES OGSÅ: Midt i kreftbehandlingen fikk Bjørn Einar Romøren et overraskende besøk!

Relaterte artikler