Annonse

Hun hatet og trene og gikk opp i vekt – Men da hun lærte seg trikset, så raste hun ned i vekt!

Av

Mange sliter med å gå ned i vekt, og ikke alle er like glad i å trene, så kiloene blir bare værende eller man går opp i vekt.
Dette har vært Karla Keltons problemer, men nå har hun endelig funnet noe som fungerer for henne, en relativt gammel treningsform som nå har blitt snudd til en massiv suksesshistorie.
Karla begynte å nærme seg 100 kilo og hun begynte å bli virkelig fortvilet. Det ble vanskelig å finne så store klær som hun trengte.

Så skjedde det en stor endring for henne, hun måtte gå gjennom en tøff skilsmisse! Da bestemte hun seg for at nå skulle hun endre livsstil, men hun visste ikke helt hvordan, for hun hatet jo å trene.

Karla forteller at før hun prøvde Jazzercise, levde hun en «veldig stillesittende» livsstil. «Jeg hatet absolutt å trene,» innrømmet 35-åringen. «Jeg kunne ikke finne et treningsprogram som jeg likte nok til å holde fast i, i det lange løp.» sier hun til People.

Bilde: Kilde

«Jeg ble forelsket etter min første time. Jeg innså ikke engang hvor mye jeg svettet og timen bare fløy avgårde og jeg var tilbake kvelden etter», sier hun til People.

En gang i uken ble plutselig til seks ganger i uken og hun raste ned i vekt!
Hun gikk ned 35 kilo, og hun likte så godt denne treningsformen at hun valgt å bli Jazzercis instruktør, slik at hun kunne hjelpe andre kvinner.


Det at man har det gøy under trening gjør sitt til at det er ekstra motiverende og lettere å nå sine mål!

Jazzercise er en kombinasjon av aerobic trening og dans fra 70-tallet.
Se video fra Jazzercise her:

Karla ble helt betatt av denne treningsformen.
Del videre så dine venner også kan bli inspirert! 

LES OGSÅ: Gå ned kjapt i vekt med denne sitron dietten – Gå ned opptil 1 kg om dagen!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler