14.6 C
Oslo
onsdag, september 23, 2020
Hjem Historier Hun har hatt 7 aborter, og nå vil legen dra ut kontakten...

Hun har hatt 7 aborter, og nå vil legen dra ut kontakten på hennes nyfødte baby! Da tar hun en avgjørelse som sjokkerte mange!

- Annonse -

Trisha Bell og hennes ektemann hadde allerede ett barn, en sønn, og nå hadde de prøvd desperat for å få et barn til.
Alle deres forsøk hadde ført til syv hjerteskjærende aborter. Trisha følte seg knust «åndelig, mentalt og følelsesmessig», og var villig til å gi opp.

Men akkurat da ting virket mest håpløse, oppdaget hun snart at hun var blitt gravid igjen. Men, gleden blir overskygget av en dyp frykt for å miste enda en baby.
De begynte å glede seg, alt så ut til å være helt perfekt med babyen. Nå valgte de å gå så langt, å planlegge et navn til babyen. De bestemte seg for Ezrah, et bibelsk hebraisk navn fra Det gamle testamentet.

- Annonse -

Bilde: Facebook / Trisha Bell

Thrisha fullførte svangerskapet, hun fødte en gutt uten hjerterytme, uten pust og ikke puls, babyen var klinisk død.

- Annonse -

Etter «11 lange minutter» i koma, og holdt levende med pustemaskiner, ble gutten gjenopplivet av legene.
Men etter 11 minutter uten hjerteslag og ingen oksygen, fortalte de Trisha at sønnen hennes ville være hjernedød og ikke ha livskvalitet, at han aldri ville kunne spise alene, gå, snakke eller smile.

De foreslo at de skulle koble ut maskinene som holdt hennes nyfødte barn i live. Det skulle vise seg at det hadde vært dødelig.
Dette er hva Trisha Long Bell har postet på Facebook, og disse kjærlige og rørende ordene forteller oss alt om hva en mamma er.

«Her er beviset på at mirakler skjer…

Bilde: Facebook/Trisha Long Bell

 

«Min baby ble født uten hjerteslag, ingen oksygen i hjernen, ingen puls. Han ble gjenopplivet etter 11 lange minutter. Han ble diagnostisert med alvorlig hjerneskade.

Jeg husker det som det var i går, og ble fortalt at min sønn ikke ville ha noen kvalitet i livet, jeg ble fortalt at det bare å «trekke ut pluggen.» Jeg husker jeg ble sittende på sykehuset, be   og gråte.

Jeg husker å ha født ham. Jeg husker å føle meg så ubrukelig, kroppen min hadde sviktet min sønn. Jeg følte meg helt knekt. Da jeg satt ved siden av sengen, prøvde jeg å finne ut hva jeg kunne gjøre for å hjelpe ham, så skjønte jeg endelig at det var noe jeg kunne gjøre.

Som sin mor visste jeg at jeg kunne gi det aller viktigste som ingen andre kunne tilby, MIN MELK! Jeg ammet ikke min eldste sønn, Urijah, i mer enn 3 måneder. Så med Ezrah visste jeg at dette var det jeg trengte å gjøre, uten tvil, uansett hvor vanskelig det var. Han sloss for sitt liv, og dette var den eneste måten jeg virkelig kunne gi ham min alt!

Jeg visste ikke om min melk ville gjøre noe for hans skade, men jeg hadde så mye tro på at det ville hjelpe. Jeg ante ikke hvor fort jeg skulle lære hvor stor makt melken hadde. Det er ganske enkelt rent MAGISK!

Og nå, 14 måneder senere, vet jeg at min melk har bidratt til å helbrede mitt barns hjerneskade. Jeg vet det. Kvinners kropper er så utrolig. Måten vi er så knyttet til barna våre på. Måten kroppene våre vet nøyaktig hva de skal gjøre under barnets fødsel. Måten vi helbreder … Og så velger vi å gjøre alt igjen! Det er utrolig vakkert.

Dette bildet viser at MIN MELK helbredet hans lille hjerne. Jeg har hatt 7 aborter, og denne babyen er mitt mirakel sammen med min 3 år gamle sønn. Dette bildet vil alltid være så nær hjertet mitt. » og dette var den eneste måten jeg virkelig kunne gi ham min alt! Jeg visste ikke om min melk ville gjøre mye for hans skade, men jeg hadde så mye tro på at det ville fungere.

Jeg bare visste det. Kvinners kropper er så utrolig. Måten vi er så knyttet til barna våre. Måten kroppene våre vet nøyaktig hva de skal gjøre under barnets fødsel. Måten vi helbreder … Og så velger vi å gjøre alt igjen!

«Han kjempet så hardt, han lyktes. Han er bevis på at mirakler skjer. Jeg minner meg ofte på hvor heldig vi er, som kan være vitne til noe så utrolig fantastisk. Selv om jeg ikke forstår hvorfor vi fikk disse utfordringene, vet jeg uten tvil om at vår Ezra har et gigantisk formål på jorden. Denne gutten har bare begynt å flytte fjell.

Bilde: Kilde

Tegningen av mor og barn har Trisha tegnet, en illustrasjon på hvilken mirakel medisin, melk er for et nyfødt barn. Melken gir næring til barnet slik at det skal vokse og utvikle seg!

Det har gått over ett år siden Ezrahs utrolige gjenoppvåkning, han har en fantastisk utvikling og utover legenes forventninger til en baby som hadde blitt født klinisk død.
Trisha tror virkelig at hennes baby ble frelst av Gud, og hun delte et takke innlegg på facebook:

Bilde: Facebook/Trisha Long Bell

«Jeg vet ikke hva gudene planlegger for meg og min familie, men jeg vet at gud fungerer på mystiske måter, og alt vi kan gjøre er å stole på ham» skrev hun på Facebook.

«Vi har alle våre egne kamper, men vi har valget om å velge om kampen er verdt å kjempe. Vi har valget om å velge å gi alt i våre mørkeste timer. Og la meg fortelle deg, å velge å kjempe, er verdt det»

Vi kan bare glede oss over mirakelet, Ezra!

Del videre for å hylle denne fantastiske kvinnen og hennes beslutning, og ikke minst hennes styrke!
Dette er et bevis på at mirakler faktisk kan skje!

LES OGSÅ: Sønnen hans er kreftsyk og ligger i sengen – plutselig snur han seg og sier 6 ord til pappa som knuser han!

Forsidebilde: Facebook / Trisha Bell

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

FLERE ARTIKLER

Eilev Bjerkerud (31), tidligere vinner av «Farmen» og «Skal vi danse» – Avslører gode nyheten!

Eilev Bjerkerud vant Farmen i 2015, og ble et kjent ansikt for det norske...

Moren er helt sønderknust når bare ett barn møter opp i guttens 5 års dag – sønnen har Downs syndrom!

En sønderknust mor til en gutt med Downs syndrom har delt en tårevåt video...

Tyver forsøker å rane baren, men da viser den 85 år gamle oldefaren hvem som er sjefen!

En 85 år gammel oldefar som klarte å takle ranere med avsagd hagle og...

Karen-Marie Ellefsen med overraskende beskjed: «Sikkert ikke fortjent…»!

Programleder og sportskommentator Karen-Marie Ellefsen har jobbet i NRK siden 1979. Hun har banet...

Martha Louise fikk seg en stor overraskelse på bursdagen sin

Märtha Louise ble født 22. september 1971 på Rikshospitalet i Oslo. Hun er nummer...

Verdens første overlevende syvlinger gjør seg klar til å feire sin 23 års dag – Slik ser de ut i dag!

Å tenke på tvillinger, trillinger eller til og med firlinger må være spennende –...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en bærbar lader, ifølge Daily Mail. Dette er vel noe mange kan...

Verdens første overlevende syvlinger gjør seg klar til å feire sin 23 års dag – Slik ser de ut i dag!

Å tenke på tvillinger, trillinger eller til og med firlinger må være spennende – og egentlig ganske sjeldent. Det er utvilsomt mye usikkerhet midt i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Moren er helt sønderknust når bare ett barn møter opp i guttens 5 års dag – sønnen har Downs syndrom!

En sønderknust mor til en gutt med Downs syndrom har delt en tårevåt video etter at bare én person dukket opp på bursdagsfesten hans. Kvinnen...