12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilieHun har endelig funnet kjærligheten og gifter seg, så avslører hun mannens...

Hun har endelig funnet kjærligheten og gifter seg, så avslører hun mannens grusomme hemmelighet!

- Annonse -

Alenemoren Hayley Dunn møtte mannen Kemp på en datingapp i 2017 og giftet seg seks måneder senere. Hayley trodde endelig at hun hadde funnet kjærligheten hun alltid hadde drømt om.

En kjærlig ektemann og en omsorgsfull stefar til hennes to døtre, men bare ett år etter drømmebryllupet ble drømmen til et mareritt da årvåkne pedofiljegere dukket opp i januar 2018, ifølge mirror.
Gruppen hadde utgitt seg som unge jenter for å fange Kemp, som hadde sendt eksplisitte snaps.

Bilde: Facebook skjermdump
- Annonse -

Kvinnene viste henne et bilde av en mann anklaget for å ha misbrukt barn i nabolaget, og mannen på bildet var slående lik mannen hennes, noe kvinnene også påpekte.
Hayley klarte ikke helt å ta det innover og benektet at det var mannen hennes på bildet, men så oppdaget hun klokken til mannen, den samme som hennes mann.
«Jeg ble utrolig kvalm. Jeg gråt, jeg falt på gulvet – jeg ble så sjokkert og følte meg helt knust innvendig», sa Hayley.

Politiet ble kontaktet og mannen ble arrestert og senere kom dommen på fengsel i 18 måneder og stemplet som seksualforbryter i strafferegisteret.

Pedo-jegere, eller årvåkne grupper, har som mål å spore opp og avsløre individer som deltar i ulovlige seksuelle aktiviteter på nettet med mindreårige. Dette gjør de ved å utgi seg for å være barn i nettchatter og deretter avtale å møte den aktuelle personen. Når møtet har funnet sted, vil årvåkengruppen konfrontere individet og registrere samhandlingen, før bevisene overleveres til politiet.

- Annonse -

LES OGSÅ: Hund blir etterlatt i en kasse for å dø –  slik har hunden det i dag

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -