10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemFamilieHun har blitt mobbet for sine tenner hele sitt liv, se hvem...

Hun har blitt mobbet for sine tenner hele sitt liv, se hvem som forandret alt for henne!

- Annonse -

Hun har blitt mobbet hele sitt liv, men også blitt mobbet online. Internett gjør at det dukker opp mange nett mobbere over alt som ønsker å lage livet surt for andre, som i dette tilfellet. 

Jessica McDaniels, 32 år, har blitt mobbet for tennene sine hele livet. Hun har aldri hatt mulighet for å kunne fikse dette, da det er snakk om mange tusen dollar.

- Annonse -

Hennes voksne tenner begynte ikke å komme ut før hun var i 12 års alderen, og da kom de skrått med et alvorlig overbitt. I tillegg til tennene har hun hatt flere operasjoner for hørselen.

Dette bildet ble tatt ved en hyggelig anledning, hvor Jessica (rosa genser) skulle forevige et romantisk øyeblikk sammen med sine venner.


Bilde: St Louis Post Dispatch

- Annonse -

Jessica stråler og er glad, og i dette øyeblikket er det en annen som tar bilde og zoomer inn på munnen hennes, beskjærer bildet og legger det ut på nettet, da starter den forferdelige mobbingen!

Det strømmer inn grusomme og hatefulle meldinger fra nett mobbere!


Bilde: St. Louis Post Dispatch

Jessica ble helt knust over alle hatefulle meldinger og mobbingen, hun begynte også tragisk nok å miste venner også.


Bilde: St. Louis Post Dispatch

Med tårefylte øyne sier Jessica: «Jeg bryr meg ikke om de som snakker om meg. Jeg vil bare beskytte barna mine». Hun er enslig mor og jobber som frisør.


Bilde: St Louis Post Dispatch

En tidligere klassekamerat fra videregående, Krystal Starks, går ut på nettet og tar avstand fra dette og oppfordrer til å støtte henne i stedet for å mobbe henne. Og vise medfølelse og heller hjelpe henne til å få et vakkert smil! Hun opprettet et fond og oppfordret alle til å gi for å hjelpe Jessica!

På kontoen er det kommet inn nesten kr. 85.000,- men, så dukket det opp en lege innenfor oralkirurgi som gjerne ville hjelpe henne helt gratis med å få smilet tilbake! Dette er en lang prosess som Jessica må gjennom. Men, allerede etter få ganger ser hun strålende ut, for en forandring!


Bilde: St. Louis Post Dispatch


Pengene som ble samlet inn til Jessica, vil hun bruke til å betale ned gjeld. Hun vil også starte med å hjelpe andre som er i tilsvarende situasjon.

For ei fantastisk dame med en rørende historie! Her ser du et bilde av henne før og etter! 

Del gjerne videre henne flotte smil med verden, og del også videre for å vise at du er imot nettmobbing! 

 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -