Annonse

Hun gjør det umulige: Dommerne blir sjokkert da hun starter å synge Freddy Mercury!

Av

Christina Ramos tar verden med storm med sin fantastiske stemme. Hun er tidligere vinner av «Spains Got Talent» i 2016 og «The Voice» (Mexico) i 2018.

Etter at hun gikk av med seieren i 2016 i «Spains Got Talent» har det stormet rundt henne, og alt ble snudd på hodet over natten. I et intervju med Macheete sier hun:
«For meg var det en fullstendig overraskelse som forandret livet mitt helt. Jeg sto opp en morgen og fant meg selv i alle aviser og sosiale medier».

Bilde: Youtube skjermbilde

Og nå er hun finalist for «Americas Got Talent Champions.
Nå prøver hun seg på det amerikanske publikummet med en spektakulær fremføring av Queen sin berømte «Bohemian Rhapsody»!

Bilde: Youtube skjermbilde

Og hun lager forrykende show med store overraskelser både vokalt og visuelt. Hun ser veldig søt og uskyldig ut i engleantrekk og hun starter med en vakker opera som går over i et rockenummer av de sjeldne!
En bedre versjon av «Bohemian Rhapsody» er det sjelden man hører, eller aldri! Selv Freddy Mercury ville nok gitt en tommel opp for denne versjonen.

Hør og se Christinas fantastiske fremføring her:


Del videre med dine venner hvis du ble like imponert som oss!

LES OGSÅ: Simon Cowell ser noe misfornøyd ut da Danny inntar scenen i X Factor : Men minutter senere løper han frem på scenen!

Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler