12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilieHun får sitt første barn da hun er 72 år - slik...

Hun får sitt første barn da hun er 72 år – slik ser barnet ut i dag

- Annonse -

Ekteparet Daljinder Kaur og Mohinder Singh Gill fra India, hadde delt et langt og kjærlig ekteskap i 49 år, og gjennom store deler av denne tiden hadde de forsøkt å oppnå sitt største ønske – å få et barn naturlig.

Uansett hva de prøvde, lyktes det imidlertid ikke for Daljinder å bli gravid. Da de bestemte seg for å gjenoppta forsøkene i en alder av 70 år, ble de møtt med tvil fra folk om at de var altfor gamle. Men de ga ikke opp. De hadde en brennende lengsel etter å oppleve gleden av å få et barn sammen.

- Annonse -

Daljinder Kaur, som nå var 72 år gammel, og hennes ektemann Mohinder bestemte seg for å prøve IVF-behandling. De opplevde skuffelse da forsøket ikke lyktes første eller andre gang. Men så skjedde det noe uventet. I en alder av 72 år fikk Daljinder den overveldende beskjeden om at hun var gravid og skulle føde et barn.

Den utrolige nyheten om en 72 år gammel kvinne som var gravid, vekket oppsikt og beundring over hele verden. For Daljinder og Mohinder var dette en drøm som gikk i oppfyllelse. Sønnen Armaan veide 3,9 kg da han ble født, og var sunn og frisk.
Men fru Kaur sa at selv om hun var liten, var Amraan en glad og energisk baby, og hun var glad for at hun tok avgjørelsen om å få ham.

- Annonse -

Se video og hør deres historie her:

LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren med følelsesladet beskjed – har blitt pappa: «I dag er jeg..»

Del gjerne idere denne utrolig historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -