15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemHistorierHun får en telefon fra en ukjent som virkelig skremmer henne -...

Hun får en telefon fra en ukjent som virkelig skremmer henne – ordene får henne til å reagere umiddelbart

- Annonse -

Mange velger å ikke svare når man ser det er et ukjent nummer, men det trenger ikke nødvendigvis å være negativt.
Det kan jo også være en viktig telefon, men dessverre kan det også være svindlere. Problemet er at du ofte ikke vet hva henvendelsen gjelder før du har tatt telefonen.
Kerrie Carter mottok en telefon fra en anonym person. Hun ventet en viktig samtale på det tidspunktet, så hun svarte på den.

Facebook skjermdump

«Jeg ventet en samtale fra legen min, så jeg tok opp samtalen … det var retningsnummer 704 i området Charlotte … så jeg følte meg ok, jeg må svare på denne samtalen», sa Kerri Carter til FOX 46.
Men da hun tok telefonen, var det ikke legen hennes. I stedet hørte hun stemmen til det som hørtes ut som mannen hennes, og det hørtes ut som om han gråt og hulket. Plutselig tok samtalen en mørk vending!
«Noen griper telefonen og sier……frue jeg vil bare at du skal vite at jeg har mannen din.. det har vært en ulykke og han var på feil sted til feil tid», sa Kerrie.

Publisert av Kerrie Carter Lørdag 5. desember 2020

- Annonse -

Da svindleren truet henne med at de ville drepe mannen hennes, ba Kerrie en venn om å ta opp samtalen deres.

Hun ble helt satt ut og rørt til tårer, men hun beholdt roen.
«På dette tidspunktet er jeg nesten drevet til tårer, og jeg spør fortsatt hvor er mannen min og jeg trenger å snakke med en politimann. Jeg snakker ikke til deg lenger, jeg må snakke med en politimann,» sa Kerrie.

Svindleren brukte de vanligste taktikkene i denne svindelen. De ba henne ikke snakke med noen eller diskutere detaljene med noen. De ba henne også om ikke å legge på for da ville det skje noe ille med mannen hennes.
Til slutt la skurken på, og hun fikk en telefon fra mannen sin like etterpå hvor hun ble forsikret om at han var i live og hadde det bra. Hvis ikke det for hennes raske tenkning og ro, kunne svindleren ha fått løsepenger av henne.


- Annonse -

Hvis du mottar en samtale som dette, hold deg i ro og still de riktige spørsmålene. Be dem beskrive din kjære, spesielt hva de har på seg eller hva slags bil de har. Ring også dine kjære og se om de virkelig har det bra. Til slutt melder du fra til politiet.
Se video og hør hele historien her:

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne sterke historien med en viktig beskjed. 

LES OGSÅ: Aslak Maurstad med ny avsløring -dette skal han gjøre med «Forræder»premien!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -