Annonse

Hun er nyskilt etter 44 års ekteskap, og føler seg litt nedfor – Hun er ikke til å kjenne igjen etter en total Makeover!

Av

Selv om et par har valgt å skille seg eller separere seg betyr ikke det nødvendigvis at det er fryd og gammen når papirene er signerte.
Et samlivsbrudd defineres som en livskrise og mange får harde reaksjoner mens det står på og etterpå. Mange opplever en følelse av skam, skyld, sinne, eller kanskje alt på en gang.
Det er mye praktisk som må ordnes i forbindelse med et samlivsbrudd og samfunnet rundt tar ikke mye hensyn til at din verden akkurat har gått i grus.

Bilde: Youtube

Prøv å få litt hyggelige ting inn i hverdagen gjennom å planlegge og gjennomføre positive aktiviteter. Glem heller ikke å ta godt vare på deg selv i denne prosessen. Sørg for å trene, spise og gjøre andre ting du pleier å gjøre for å ta vare på deg selv.
Og det var akkurat det Vicki, fra Dallas i Texas bestemte seg for å gjøre, hun ville forsøke å ta vare på seg selg.
Etter 44 års ekteskap føltes det tungt å gå videre alene i livet, men hun lærte at når ting ikke går din vei, er det viktig å legge igjen bagasjen bak deg å forsøke å starte på nytt med blanke ark.

Bilde: Youtube

Bare en måned etter at papirarbeidet med skilsmissen var ferdig, følte hun at hun trengte en oppløftende forandring i livet, så hun bestilte en time hos Christopher Hopkins, også kjent som The Makeover Guy.
Vicki, var fra tidligere kjent med Christophers arbeid, og følte at tiden var inne for å unne seg et nytt utseende etter hennes vanskelige skilsmisse.


Hun får en fantastisk makeover av Christopher, se den utrolige forvandlingen her:

For en fantastisk forandring, hun er nesten ikke til å kjenne igjen! 
Del gjerne videre for å sende en stor inspirasjon til dine venner.


LES OGSÅ: Hun var deprimert å ville klippe bort alt håret – frisøren nekter! Hun gir henne heller en makeover hun aldri vil glemme!

Relaterte artikler