Annonse

Hun er i butikken med sine 2 barn da en mann kommer bort til henne! Det han sier forandrer hennes liv for alltid!

Av

Tobarnsmoren, Leanne, var ute og handlet med sine to barn da hun skulle møte en mann som skulle forandre hele hennes syn på framtiden.

Etter at Leanne hadde denne unike opplevelsen gikk hun rett hjem for å skrive et innlegg på Facebook.
«Har du noensinne hatt en samtale med en totalt fremmed, og senere innsett at den personen må ha vært sendt av gud?», skrev mammaen.

Hun måtte bare fortelle hele verden om opplevelsen hun hadde i matbutikken, for hennes syn på livet skulle endre seg.
Det hun forteller er at under handlerunden kom det en eldre mann bort til henne, hun hadde aldri sett han før, han fortalte at han syntes barna hennes var så søte.


Bilde: Facebook skjermbilde

Hun handlet videre, men mannen kom bort til henne igjen, han hadde tydelig noe viktig å fortelle henne.

” Så begynte han å fortelle om da sønnen hans var fem år. Sønnen hadde spurt om de ikke kunne bygge en fuglekasse sammen. Han sa nei, siden han var så opptatt med sine «viktige» jobbgreier.
Han fortalte henne at han så hvor skuffet sønnen ble og han fikk dårlig samvittighet. Senere gikk de tilbake til butikken for å kjøpe alt de trengte for å lage fuglekassen.
Og han fortalte at 40 år senere kunne han ikke huske hvorfor det var så viktig med all jobbingen, men opplevelsen med å bygge fuglekassen å være sammen med sønnen sin det husket han som det var i går, og fuglekassen hadde de enda!

Bilde: Kilde


Dette skriver Leanne på Facebook:

«Jeg fikk tårer i øynene umiddelbart. Til tross for at jeg er med barna store deler av dagen, gir jeg dem ikke alltid den fulle oppmerksomheten de fortjener.
Jeg gjør ting halvhjertet. Jeg kjefter på dem. Jeg distraheres av alt mulig, «to do-listen» min og mobiltelefonen.
Denne mannen har kanskje aldri fått vite hvor mye han har forandret livet mitt, endret prioriteringene mine og inspirert meg til å omgås familien mer.»


Kanskje noe å tenke over for de fleste av oss, leve i nuet og være mest mulig sammen med og skape minner med de som betyr mest for oss her i livet!

Del gjerne denne artikkelen med noen som trenger å få en liten påminnelse om hva livet handler om!

LES OGSÅ: Hunden tar med seg et blad til butikken hver dag –  Grunnen vil overraske deg!

Relaterte artikler