-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemFamilieHun blir gravid igjen etter datterens død – de får en stor...

Hun blir gravid igjen etter datterens død – de får en stor overraskelse på ultralyden!

- Annonse -

Morgan Miller hyllet sin avdøde datter Emmy, fire år etter hennes tragiske drukning.
Hun delte et hjerteskjærende innlegg på Instagram med en samling glade videoer av Emmy før hun druknet 19 måneder gammel i juni 2018.
«For fire år siden i dag, 10. juni, mistet vi babyjenta vår til drukning, Emeline Grier «Emmy».

Den dagen Emmy druknet, var Morgan på besøk hos en nabo for en kopp te da hun la merke til at den lille jenta hennes ikke var i sikte.
Emmy hadde vandret gjennom en åpen dør til bakgården og inn i den grunne enden av bassenget. Ambulansepersonell ankom og kjørte Emmy til sykehuset, hvor hun døde dagen etter.

- Annonse -

Kort tid før Emmy gikk bort, fikk foreldrene vite at de ventet en sønn. Selv om de var glade for graviditeten, var det vanskelig for dem å feire. Men det de ikke visste var at Emmy ville passe på sin lillebror for alltid.
Da sorgen vær var på sitt verste, ble paret velsignet med et søtt besøk fra Emmys lille engel.

Under en ultralyd dukket det opp et bilde som gjorde dem målløse.
«5 dager etter at vi mistet henne, tok jeg en ultralyd. Å møte fremtiden uten datteren min føltes som en dolk i hjertet mitt», sa Morgan Miller.
Legen spurte om de ønsket et 3D-bilde, noe som Morgan takket nei til, men legen utførte undersøkelsen likevel og fant raskt den perfekte vinkelen.
«Da jeg så på skjermen, kunne jeg ikke tro mine øyne da jeg så mitt lille barns søte ansikt. Han lignet så mye på min andre kjære, Bode, med den søte nesen og fyldige lepper»

- Annonse -

«Så la jeg merke til en engel ved siden av ansiktet hans, som holdt ham tett rundt halsen. Det føltes som om engelen sa, «Jeg er her, alt kommer til å bli bra, jeg passer på deg.» For meg var dette bildet en påminnelse om at min sønn kjente sin søster Emmy, og at hun fortsatt var med oss i ånden».


Selv om smerten fra tapet av Emmy vil følge dem resten av livet, har de funnet trøst i å vite at hun vil fortsette å leve gjennom dem og deres vakre barn. Deres historie minner oss om at kjærlighet kan overvinne alt, og at de vi elsker aldri virkelig forlater oss!
Se video og hør deres historie her:

LES OGSÅ: Therese Johaug deler gladmelding som alle burde få med seg: «vi har…»

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -