Annonse

Hun ble utsatt for en bilulykke – Da avslørte legene noe som rørte henne til tårer!

Av

Veldig få ser på et bilvrak som en velsignelse, for Aimee Green er det litt annerledes.
Bilen til Aimee kom ut av kontroll, ble fullstendig ødelagt, og hun kom på sykehuset. Der fortalte de henne at hun hadde en svulst på hjernen over hennes øre. Hun ble naturligvis sjokkert og begynte umiddelbart å gråte. Hun følte hele hennes verden raste sammen. Noen av hennes første tanker var at nå ville hun ikke kunne nå sine mål og drømmer. Alt forsvant ut i det blå.

Bilde: Kilde

For å fjerne svulsten måtte de operere. Aimee var fast bestemt på at hun måtte fullføre videregående først. Hun følte at det var best å oppgradere før operasjonen. Dette fordi legene advarte henne om at hun etter operasjonen kanskje ikke ville ha like god hukommelse.
Aime var den typen jente som planlegger alt og har tre måneders kalender med alt organisert, og nå var alt det endret. Å ikke vite hva fremtiden bringer ble veldig vanskelig for henne. Mange uforutsette ting kan skje, og det er mange muligheter. Det ble vanskelig for Aime å håndtere alt dette.
Legene ble enige om at det var OK å vente med operasjonen.

Dersom Aime ikke hadde vært involvert i bilulykken, hadde de ikke funnet svulsten, og den kunne ha blitt større og farligere fortalte legene.

Aime mente at grunnet mulige komplikasjoner og problemer med hukommelsen etter operasjonen, var hun kanskje ikke den samme etterpå. Hun ville derfor fullføre eksamen nå mens det var mulig. Det var hovedårsaken til at hun tidlig bestemte seg for å ha fokus på eksamen. Kanskje var hun ikke i stand til det etterpå.

Aime vil utdanne seg til sosialarbeider.
Aimes barndom var ustabil og utrygg, og hun ble oppfostret av sine besteforeldre. I dag er hun glad for at de ga henne en god oppvekst. Hun mener hun ville ikke vært den hun er i dag uten dem, og det de gjorde for henne. Veldig mange har ikke noen som dem i sitt liv, og hun ønsker å gi tilbake til samfunnet ved å utdanne seg til sosialarbeider. Da kan hun hjelpe andre barn, etter som vi alle trenger noen rundt oss til å støtte og oppmuntre oss.
Laura er Aimes venninne, og hun ønsket å hjelpe Aime til å nå sine mål. Derfor ble GoFundMe opprettet for å kunne få behandling og å hjelpe med medisinske utgifter. Laura vet at Aimee ville ha gjort det samme for henne.


Dette vil også hjelpe slik at hennes liv er mindre stressende. Og hun kan bedre fokusere på skolen, deretter hennes operasjon.
Laura forteller at Aime er en type venn som alltid vil være der for deg når du trenger henne. Hun mener derfor at det nå er Lauras tur til å være den vennen. Derfor opprettet hun GoFundMe. Nå er på tide at noen andre hjelper Aime siden hun hjelper alle andre, mener Laura. Aime vil ikke la hennes utfordring nå, stå i veien for å nå sine mål om å hjelpe andre som trenger det.

Bilde: Kilde

Del videre denne sterke og rørende historien med dine venner!

LES OGSÅ: May på 83 år, ble forlatt ensom i skogen – så skjedde det noe skremmende!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler