15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieHun ble mobbet og spyttet på for sitt røde hår - bare...

Hun ble mobbet og spyttet på for sitt røde hår – bare vent til du ser henne 20 år senere

- Annonse -

En student som ble mobbet for å ha rødt hår, har nå blitt den første rødhårede noensinne som ble kronet som Miss England.
Jessica Gagen(26) fra Lancashire i England, klarte å slå 30 andre skjønnhetsdronninger og vinne finalen i den prestisjetunge konkurransen som ble holdt i Birmingham.
Modell- og romfartsingeniørstudenten har nå tatt tittelen som den første rødhårede noensinne som har vunnet den prestisjetunge prisen.

- Annonse -

Jessica hadde en vanskelige reise for å gjenvinne selvtilliten etter de vanskelige tenårene på ungdomsskolen der hun ble alvorlig mobbet. På skolen slo mobberne, spyttet og til og med brente henne på grunn av hårfargen hennes.
«I 7 år pleide jeg å spise lunsjen min på skolens toaletter, for ved anledninger jeg prøvde å sitte med noen av jentene, reiste de seg og lot meg være i fred», sa Jessica ifølge Mirror.

Etter tittelen som Miss England har Jessica nå stilnet mobberne og sagt at hun var fast bestemt på å vinne mer enn noen gang.
«Det har aldri vært en rødhårete som har vunnet tittelen før. Men etter å ha innsett at det aldri har vært en rødhåret vinner, så jeg tilbake og tenkte at det ikke er mange som er rødhårede på TV.»

- Annonse -


«Jeg tror det ville vært så bra om det kunne være noen i den typen posisjon som er rødhåret. Selv i fjor var det ikke en rødhåret i Miss World.
Jeg tenkte at hvis jeg kunne vinne dette, kunne jeg styrke barn som blir mobbet og få dem til å forstå at de er vakre uansett hvordan de ser ut eller hvilken farge håret deres har», forteller Jessica.

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne historien.

LES OGSÅ: Therese Johaug avslører den rørende beskjeden som mange har ventet på: «nå får vi..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -