Annonse

Hun ble mobbet i mange år for sitt ansikt – 30 år senere er alle tomme for ord!

Av

Lizzie Velásquez har hatt en veldig tøff start på livet, og mobbingen begynte allerede da hun gikk i barnehagen.
Hun var ikke som alle andre, og det gikk ikke lang tid før hun skjønte det selv.
Da hun ble født var hun veldig liten, hun veide bare 2 kg da hun ble født den 13. mars 1989.

Hun ble rammet av en veldig sjelden genetisk forstyrrelse som heter lipodystrophy.
Det er veldig få mennesker i verden som er rammet av dette. Hennes utfordringer er langt ifra normalt, hun sliter veldig med å gå opp i vekt. Hun har mistet synet på det ene øyet, noe som gjør at hun kan se veldig dårlig. Men hun eldes også fortere enn normale mennesker.

Bilde: Youtube

Ansiktet til Lizzie har også blitt endret vanvittig igjennom årene. Noe som gjør at det er vanskelig å se at det er den samme jenta. Mobberne i barndommen brukte ofte stygge ord som deformert, grunnet det spesielle ansiktet hennes.
Til den engelske avisen Dailymail har hun sagt følgende:


«Jeg trodde lenge som barn at jeg så ut som alle andre. Jeg forstod ikke at jeg var annerledes»

Bilde: Youtube

Da hun var 16 år fikk hun oppleve sitt livs største mareritt, da noen ukjente hadde laget en film om henne. Og kalte henne verdens styggeste kvinne. Filmen ble det på nettet og fikk flere tusen visninger. Hun ble veldig såret og lei da denne filmen ble så populær, hun kunne jo ikke noe for at hun så ut som hun gjorde. Hun ble helt knust da hun så videoen, hjerte hennes falt i tusen biter.

«Jeg kunne ikke slutte å lese hva de skrev om meg. Jeg kunne ikke finne en eneste snill kommentar. Alle skrev bare at jeg var stygg og verdiløs» har hun sagt.


Bilde: Youtube skjermbilde

Hun valgte å stå i det, og kjempe videre og ville motbevise alle som hatet henne for hennes utseende.
Lizzy er ei supersterk dame som kjempet tross all motstand i livet. Tiden har gått videre, og nå er hun 30 år gammel.
Og hun har virkelig ikke latt seg stoppe av alle begrensningene i livet, og nå har hun brukt sine svake sider som sin styrke.
Hun er meget suksessfull forretningskvinne, som nå reiser verden rundt og holder foredrag om sin sykdom og sitt liv.
Hun har blitt så populær at hun har over 700.000 mennesker som følgere henne på en egen tv kanal på internett.

Til engske Dailymail har hun sagt: Dette er mitt formål. Det er det jeg tiltenkt å gjøre resten av livet mitt. Jeg vil gjerne tro at jeg ikke bare forteller min historie, men at jeg forteller alles historie»,

 

Se dette innlegget på Instagram

 

I’m independent in just about every aspect of my life. I’ve made it a point throughout the years to put myself in situations where I can learn and grow. Moving to a different city for college, figuring out laundry on my own, figuring out adult life, taking out the trash and recycling on my own, cleaning my own bathrooms, you get the point. The only thing I’m not able to do independently is drive because of my vision. I’ve gone from hating the fact I can’t go to the grocery store whenever I want to being embarrassed that my younger cousins were driving before me. But now that I can call an Uber or Lyft I have the freedom to run errands whenever I want and let me tell you, it feels AMAZING!! Today I was a girl about town and checked things off my to do list. When you’re frustrated with rush hour or back to school traffic starting again, remember your privilege to drive is something special! #motivationmonday Hair by @natali.at.jrs.atx

Et innlegg delt av Lizzie Velasquez (@littlelizziev)

Lizzy er ei sterk og modig kvinne som virkelig har lykkes, og mange av de som mobbet henne har ikke i nærheten lykkes på samme måte i livet. Alle som mobbet henne som barn og i ungdommen er tomme for ord, når de ser hva hun har klart i livet.

Hun har stiftet sine egen familie, skrevet en bestselger om sitt eget liv. Lizzy har også studert på universitet og fullført med glans. Men det som virkelig viser hva som bor i henne, er at hun har startet et eget firma for å spre sitt viktige budskap.

Hat og mobbing hører virkelig ikke hjemme noe sted i verden, og hun er ganske sikker på at alle hennes hatere nå sitter stumme bak sine mobiler og PC skjermer.

Her kan du se et foredrag med den fantastiske kvinnen, da hun hadde et innlegg på Ted talk.

Del videre om du er enig med Lizzy, at hat og mobbing ikke hører hjemme noe sted i verden! 
Hennes historie og viktige budskap burde virkelig leses av alle! Trykk på deleknappen før du går videre. 

LES OGSÅ: Kvinnen håner en mor for at du skjemmer bort sitt barn med Downs syndrom – Morens svar etterlater henne målløs!

Relaterte artikler