10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemHistorierHun ble knivstukket 32 ganger av en rasende eks - 1 år...

Hun ble knivstukket 32 ganger av en rasende eks – 1 år senere får hun oppleve det utrolige!

- Annonse -

Melissa Dohme var bare 22 år gammel da livet hennes ble snudd opp ned etter en grusom voldsepisode som nesten tok livet hennes.
I januar 2012 ble hun angrepet, slått og knivstukket 32 ganger av sin tidligere kjæreste, Robert Burton.

Melissas forhold med Robert startet som enhver annen ung kjærlighetshistorie. Han var sjarmerende og morsom, men i løpet av tiden ble han stadig mer kontrollerende og sjalu.
Hun gjennomgikk verbale og følelsesmessige overgrep som til slutt eskalerte til fysisk vold. Robert truet henne også med selvmord og våpen for å holde henne fanget i forholdet.
Til slutt klarte Melissa å stikke av og ringe politiet. Hun følte at lenkene av skam og frykt ble løsnet, og hun kunne trygt avslutte forholdet. Dessverre skulle det vise seg at dette ikke var nok.

- Annonse -

Robert begynte å ringe henne gjentatte ganger og ba om en siste klem. Melissa lot seg overbevise og møtte ham, men det endte med at hun ble overfalt og knivstukket.

Youtube skjermdump

Da nødetatene kom til stedet var det blod overalt og Melissa ble funnet hardt skadd. Hun ble fraktet til sykehuset og kjempet for livet mens hun gjennomgikk flere operasjoner.
Ambulansepersonell og brannmann Cameron Hill var en del av nød-teamet som reddet Melissa den dagen.
Noen måneder senere ble de to gjenforent da Melissa skulle holde en tale for kvinner rammet av vold i hjemmet. Cameron var blant publikum sammen med andre ambulansepersonell som også hadde hjulpet til med å redde Melissa.
Etter en invitasjon om omvisning på brannstasjonen, utviklet det seg snart til en middagsdate. Cameron fridde til henne på en Tampa Bay Rays-kamp i 2015.

When Melissa Dohme was attacked by an ex-boyfriend in 2012, an EMT named Cameron Hill came to her rescue and helped save…

Publisert av Tampa Bay Rays Mandag 11. mai 2015


Hendelsen var ikke bare en kamp for livet, men også for rettferdighet. Robert Burton ble arrestert og dømt til livstid uten prøveløslatelse for overgrepet mot Melissa. I dag bruker Melissa sin erfaring til å hjelpe andre som kan være i lignende situasjoner.
Se video og hør hennes historie her:

- Annonse -

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde tar et nytt steg i forholdet: «vi har..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -