-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemFamilieHun ble født med gigantisk svulst i ansiktet – men se henne...

Hun ble født med gigantisk svulst i ansiktet – men se henne i dag!

- Annonse -

Da Sloan McGillis ble født i 2015, var foreldrene Joe og Jennifer overlykkelige. De hadde ivrig ventet på sitt første barn og var henrykte over å holde henne i armene. Men gleden deres ble raskt til gru da de la merke til en betydelig svulst som utviklet seg i ansiktet til Sloan.
Sloan McGillis ble født med en ansiktssvulst som dekket halvparten av ansiktet hennes. Svulsten var ikke ondartet, men legene var bekymret for at den kunne påvirke synet, pusten, eller hørselen, avhengig av hvor den var plassert.

Bilde: Youtube/ Inside Edition

Etter å ha ventet og sett om svulsten ville reduseres over tid, ble beslutningen om å operere tatt da hun var åtte måneder gammel.
Foreldrene møtte spesialister rundt om i USA og begynte snart å jobbe med Dr. Milton Waner ved Vascular Birthmark Institute i New York. Sloan måtte ha tretten prosedyrer og operasjoner for å fjerne svulsten og i dag har hun et normalt utseende.

Bilde: Youtube/ Inside Edition
- Annonse -

Sloan sin historie viser at hemangiomer er en type svulst som kan forekomme hos nyfødte, men som ikke utgjør en livstruende trussel. Det kan imidlertid føre til andre problemer som smerter, arrdannelse, eller infeksjon.

Se video og hør Sloans historie her:

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Alessandra Mele deler ærlig beskjed – rett før den store finalen: «Jeg kan ikke…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -