11.3 C
Oslo
onsdag, september 28, 2022
HjemHumorHun skal holde en bønn, men det hun sier får hele salen...

Hun skal holde en bønn, men det hun sier får hele salen til å bryte ut i latter!

- Annonse -

DET DENNE GAMLE DAMEN SIER FÅR ALLE TIL Å LE

Med alle de utfordringen som kommer med det å bli eldre er det noen ganger godt med litt god gammeldags humor, for de av dere som ikke har kommet der enda her kommer en liten pekepinn på hva som venter.

- Annonse -

 

Det var under en utdeling seremoni på det lokalet senior senteret at komikeren Mary Maxwell gikk på scenen for å dele litt av sin visdom og humor med de som var i publikum den kvelden. De fleste som var til stede her var naturlig nok av den eldre generasjonen, men det var også en del yngre blant publikum sånn at ikke alle nødvendigvis kjente seg igjen i Marys historier og anekdoter om alder, men hennes humoristiske fremtoning derimot ble vel mottatt uansett alder og hun hadde hele publikum i sin hulehånd og salen bugnet over av latter.

Hun startet hele kvelden med å be en bønn, hvor hun takker for at hun har fått mulighet til å snakke, for middagen de snart skal spise og bønnen tar raskt en vending mot det å bli eldre og så snart publikum skjønner at dette ikke er noe ordinær bønn så kommer latteren. Mary selv sier at noe av det vanskeligste med å bli eldre er at man ikke får øvd på dette på forhånd og at alderen bare har sneket seg innpå henne det er ikke noe som skjedde over natten og at en del av det å bli eldre er å lære seg å håndtere nye utfordringer hver dag. Selv om hennes forklaring på det å være eldre kan høres noe stressende og lite hyggelig ut så får hennes holdning og oppførsel på showet det til å vie helt ok så lenge man beholder sitt gode humør.

Bilde: Youtube Skjermbilde
- Annonse -

 


Hun tok også opp hvordan kroppen forandrer seg med årene, at man plutselig har mye mer hud enn det man hadde som ung, at hun prøver å finne aksept for dette og hun under halloween i fjor var skremt for å forlate huset da hun hadde en såkalt kalkun nakke som ikke bare hun men flere eldre får. Hun snakker også om at etter hvert som alderen innhentet henne så ble det å være i fysisk aktivitet stadig vanskeligere og hun sier videre at hun forsøkte å trene en gang, men da skvulpet bare vinen utav glasset hennes.

Bilde youtube: Skjermbilde

Mary Maxwell gjør en super jobb med å dele av sin erfaring på hvordan det er å bli eldre, i publikum vil de eldre kunne kjenne seg igjen mens de yngre vil kunne ta lærdom. Men hennes viktigste rolle er å spre litt lys der hvor det ellers er litt mørkt. Selv om det ikke er alt med det å bli eldre som er gøy, som at man må begynne å godta at man snart renner ut for tid her, så har det mye sjarm og de er mye positivt også.

Se denne morsomme dama, og få deg en skikkelig god latter!

Del gjerne videre!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Emilie Voe Nereng deler trist beskjed: «Dette er vanskelig…»!

Mat-influenser og tidligere toppblogger Emilie Voe Nereng(26), bekrefter nå brudd med samboeren Torgeir Glomnes...

Gjert Ingebrigtsen røper nå nye planer, dette er hans egne ord: «Jeg har…»

Friidrettstrener Gjert Arne Ingebrigtsen(56) er best kjent for å være trener for sine tre...

Selda Ekiz i dyp sorg etter den hjerteskjærende beskjeden om sin syke mor: «I natt tok mamma…»

Programleder og fysiker Selda Ekiz(37), har stått fram i media tidligere og fortalt om...

Gatesangeren spiller den kjente klassikeren på gaten – plutselig kommer den ekte artisten forbi!

Det var en helt vanlig hverdag for den unge gatesangeren som hadde stilt seg...

Kvinnen har fått dødsdommen og ligger i koma – da hun våkner får hun vite hva kjæresten gjorde!

Brie Duval(25) fra Australia bodde i Canada da ting tok en forferdelig vending for...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -